Amara Luxury Resort And Villas

Destinácia: Turecko » Kemer » Kemer

*****
Amara Luxury Resort And Villas
Amara Luxury Resort And Villas Amara Luxury Resort And Villas Amara Luxury Resort And Villas
Amara Luxury Resort And Villas Amara Luxury Resort And Villas Amara Luxury Resort And Villas


Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336889
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 84100904
Cena od: 654,80 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Amara Luxury Resort And Villas   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa volejbal masáž diskotéka salón krásy petanque, bocca bowling šípky bicykle aqua aerobic, gym lekárska služba nákupná pasáž bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň basketbal TV detský bazén detské animácie detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od centra: 9 km
Od letiště: 45 km

Poloha
Hotel sa nachádza 9 km od centra Kemeru. Letisko Antalya je od hotela vzdialené 45 km. Hotely v blízkosti: Mirada Del Mar, Ulusoy Kemer Holiday Club

Základné informácie
Hotel bol otvorený v roku 2009, posledná rekonštrukcia bola vykonaná v roku 2023. Pozostáva z dvoch časti – hlavná budova a vilky. V hlavnej budova sú k dispozícii 2 výťahy. Hotel je vhodný pre hendikepovaných hostí, k dispozícii je špeciálne upravená izba, rampy, vchod do mora.

Vybavenie hotela
vonkajšie bazény bazén so šmykľavkami, 3 šmykľavky pre deti, 4 pre dospelých krytý bazén hlavná reštaurácia 2 a'la carte reštaurácie (talianska, rybia) lobby bar, kaviareň bar na diskotéke plážový bar, bar pri bazéne

Pre deti
detské animácie miniklub (4-12 rokov) mini diskotéka detský bazén detské ihrisko detský bufet detské stoličky v reštaurácii nočník, na vyžiadanie detská postieľka na vyžiadanie kočík na vyžiadanie (za poplatok)

Služby
SPA-centrum masáž (za poplatok) salón krásy (za poplatok) Wi-Fi (bez poplatku v celom areáli) práčovňa (za poplatok) požičovňa bicyklov (za poplatok) služby lekára (za poplatok) parkovisko obchody


Ubytovanie
Hotel má 452 izieb. Izby sú vybavené: klimatizácia minibar satelitná TV Wi-Fi telefón trezor súprava na prípravu teplých nápojov kúpeľňa fén Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón. 

Stravovanie
UAI – ultra all inclusive Koncept zahŕňa : raňajky, neskoré raňajky, obedy, večere, občerstvenie púočas dňa, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje. Ala carte reštaurácie - za poplatok, na objednávku.

Šport a zábava
fitnes centrum amfiteátra živá hudba (2x týždenne) aerobik/vodný aerobik diskotéka animácie tenisový kurt (osvetlenie a vybavenie - za poplatok) stolný tenis basketbal bowling (za poplatok) šípky boccia volejbal vodné športy (za poplatok)


Pláž
Súkromná piesočnato-kamienková pláž sa nachádza pred hotelom. Ležadlá, slnečníky, plážové osušky – bez poplatku. Vstup do mora - kamienky K dispozícii je mólo.  


Popis:
Hotel je vhodný pre hendikepovaných hostí, k dispozícii je špeciálne upravená izba, rampy, vchod do mora. Pre deti: detské animácie miniklub (4-12 rokov) mini diskotéka detský bazén detské ihrisko detský bufet detské stoličky v reštaurácii nočník, na vyžiadanie detská postieľka na vyžiadanie kočík na vyžiadanie (za poplatok)  
 

Kalkulácia zájazdu:

Amara Luxury Resort And Villas:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)