Alessia Hotel & Spa

Destinácia: Turecko » Manavgat

****x
Alessia Hotel & Spa
Alessia Hotel & Spa Alessia Hotel & Spa Alessia Hotel & Spa
Alessia Hotel & Spa Alessia Hotel & Spa Alessia Hotel & Spa














Termín: od 4.6.2024 do 11.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312202
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79982393
Cena od: 449,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Alessia Hotel & Spa   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum bazén vnútorný wellness, spa konferenčná sála TV detský bazén plážový servis
Od pláže: 450 m
Od centra: 3 km
Od letiště: 63 km
Úvod:
Hotel Alessia & Spa je novozrekonštruovaný hotel v obľúbenej oblasti Side. Do antického mesta Side sa dostanete krátkou prechádzkou. V okolí hotela sa nachádzajú nákupné možnosti. Od medzinárodného letiska v Antalyi je hotel vzdialený 63 km. Hotel sa nachádza pri krásnej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora v stredisku Side.


Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, lobby bar, bar pri bazéne, bar na pláži (voda + káva)  bazén, detský bazén,  spa centrum, fitnes centrum, WiFi. Ležadlá a slnečniky pri bazéne a na pláži ZADARMO + plážové osušky ZADARMO. Počas dňa su pri bazéne pripravované typické turecké placky gözleme. Vybrané dni do týždňa večerné programy pri bazéne.

Ubytovanie:
Štandardné 2- lôžkové izby s možnosťou prístelky, rodinné izby, klimatizácia, kúpeľna a WC, fén na vlasy, telefón, minibar, satelitný TV, rýchlovarná kanvica.

Stravovanie:

ALL INCLUSIVE


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Obľúbený hotel, ktorý sa nachádza medzi hlavnými turistickými atrakciami regiónu a historickými miestami. Vhodný pre všetky vekové kategórie ktorý uprednosťujú tráviť čas počas dovolenky na pláži a v meste.


Popis:
Hotel Alessia & Spa je novozrekonštruovaný hotel v obľúbenej oblasti Side. Do antického mesta Side sa dostanete krátkou prechádzkou. V okolí hotela sa nachádzajú nákupné možnosti. Od medzinárodného letiska v Antalyi je hotel vzdialený 63 km.
 

Kalkulácia zájazdu:

Alessia Hotel & Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)