Süral Garden

Destinácia: Turecko » Manavgat

***+x
Süral Garden
Süral Garden Süral Garden Süral Garden
Süral Garden Süral Garden Süral Garden







Termín: od 4.6.2024 do 11.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311883
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80922946
Cena od: 609,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Süral Garden   ***+x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný wellness, spa sauna turecké kúpele masáž konferenčná sála biliard kaderníctvo TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 300 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 55 km
Úvod:

Rodinný hotel patriaci do kvalitnej hotelovej siete Süral Hotels  situovaný v časti Colakli, neďaleko krásnej piesočnatej pláže, cca 300 m. Od centra Colakli je vzdialený 2 km a od centra mesta Side 9 km.


Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, bar, 2 vonkajšie bazény s toboganmi, detský bazén, kaderníctvo, obchod so suvenírmi, minimarket, turecké kúpele, sauna, medzinárodné animátorské tímy-denné aktivity, večerné podujatia, podujatia pre deti, miniklub (4-12 rokov), detské ihrisko, fitnes centrum. WiFi zdarma na recepcii. Hotel ponúka na pláži ležadlá a slnečníky a pri bazéne zadarmo. Za poplatok: masáže, vodné športy na pláži, biliard.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1-2  prísteliek, kúpeľňa (sprcha alebo vaňa, WC), sušič na vlasy, SAT-TV, telefón, trezor (za poplatok), minibar (denne dopĺňaný vodou) a balkón.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:

Príjemný rodinný hotel s veľmi dobrými službami, na peknej pláži a blízko centra, vhodný pre rodiny ako aj pre všetky vekové kategórie. Výhodná poloha neďaleko reštaurácií, barov a obchodov.



Popis:
Rodinný hotel patriaci do kvalitnej hotelovej siete Süral Hotels  situovaný v časti Colakli, neďaleko krásnej piesočnatej pláže.
 

Kalkulácia zájazdu:

Süral Garden:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)