Süral Resort

Destinácia: Turecko » Manavgat

*****
Süral Resort
Süral Resort Süral Resort Süral Resort
Süral Resort Süral Resort Süral Resort























Termín: od 4.6.2024 do 11.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311881
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80355448
Cena od: 789,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Süral Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum tobogán bazén vnútorný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele konferenčná sála diskotéka kaderníctvo kozmetický salón lekárska služba TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 55 km
Úvod:
Obľúbený hotelový komplex patriaci do kvalitnej hotelovej siete Süral Hotels je obľúbený ako u mladých, tak u starších ľudí a obľubujú ho aj rodiny s deťmi. Hotel prešiel rekonštrukciou reštaurácie, barov a ponúka svojím návštevníkom cooking show. Obrovský areál ponúka množstvo zábavy, ale aj vytúžený pokoj a relax. Je situovaný priamo na krásnej piesočnatej pláži v Side, v jednom z najobľúbenejších stredísk Tureckej riviéry. Centrum Colakli je vzdialené v pešej dostupnosti a do historického centra mesta Side sa ľahko dostanete miestnou dopravou.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, 3 a la carte reštaurácie, 6 barov, kaviareň, TV kútik, 2 vonkajšie bazény, 2 detské bazény s tobogánmi, 1 vnútorný bazén s detskou časťou, fitnes, sauna, kaderníctvo, kozmetický salón, turecké kúpele, lekár, zmenáreň, pošta, minimarket, zlatníctvo, obchod so suvenírmi, 2 tenisové kurty, diskotéka s disko barom, amfiteáter, animačné programy, WiFi v lobby bare, konferenčná miestnosť. Ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži ZADARMO.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, kúpeľňa (sprcha alebo vaňa, WC), sušič na vlasy, telefón, SAT-TV, minibar, trezor (za poplatok), balkón. Za doplatok možno objednať rodinnú izbu.

Stravovanie:

ALL INCLUSIVE


Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:

Veľmi obľúbený, príjemný a kvalitný hotel s vysokou úrovňou služieb, ktorý splní očakávania aj náročnejšieho klienta. Svojou rozlohou a službami ulahodí každej vekovej kategórii, keďže ponúka množstvo športových a zábavných aktivít, aquapark pre deti, ale aj obrovskú krásnu záhradu ako stvorenú na prechádzky a relax.





Popis:

Hotel prešiel rekonštrukciou reštaurácie, barov a ponúka svojím návštevníkom cooking show. Obrovský areál ponúka množstvo zábavy, ale aj vytúžený pokoj a relax.

 

Kalkulácia zájazdu:

Süral Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)