Sea Star Beau Rivage

Destinácia: Egypt » Hurghada » Hurghada

****x
Sea Star Beau Rivage
Sea Star Beau Rivage Sea Star Beau Rivage Sea Star Beau Rivage
Sea Star Beau Rivage Sea Star Beau Rivage Sea Star Beau Rivage









Termín: od 4.10.2024 do 12.10.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1330390
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82852546
Cena od: 499,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Sea Star Beau Rivage   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik parkovisko bazén vyhrievaný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal futbal masáž biliard potápačské centrum petanque, bocca minigolf šípky lekárska služba práčovňa, čistiareň herňa basketbal TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 15 km
Hotel Sea Star Beau Rivage sa nachádza priamo pri pláži. Vďaka svojej polohe je ideálnou voľbou pre hostí, ktorí majú radi romantické prechádzky a dovolenku spojenú s aktívnym oddychom.

Poloha:
Hotel sa nachádza na okraji severnej časti mesta Hurghada. Najlbližie nákupné možnosti sa nachádzajú priamo v hoteli ale aj v centre letoviska. Centrum mesta Hurghada je od hotela vzdialené 5 km. Letisko v Hurghade sa nachádza 15 km od hotela.

Vybavenie:
5- poschodová hlavná budova, 2 vedľajšie budovy, 293 izieb, 2 výťahy, recepcia, lobby, hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácia (rybacia), 5 barov, 3 vonkajšie bazény (z toho 1 v zime vyhrievaný), vonkajší detský bazén, detské ihrisko, večerné animácie, stolný tenis, šípky, minigolf, futbal, basketbal, fitnes, aerobik, plážový volejbal, boccia. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, masáže, sauna, herňa, biliard, WiFi, obchody, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek (27 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., junior suity (37 m2, max.2+2),  klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, trezor, terasa/balkón. Za poplatok: minibar, WiFi, room service.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 7:00 - 10:00, obedy 13:00 - 15:00, večere 19:00 - 22:00, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, bar pri bazéne 10:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase 10:00 - 24:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácia (rezervácia nutná vopred), importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis all inclusive programu bude dostupný na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa nachádza priamo pri súkromnej piesočnatej pláži s veľmi pozvoľným vstupom do mora s mólom. Odporúčame obuv do vody. Nakoľko sa v blízkosti hotela nachádzajú aj korale, oblasť je vhodná aj pre nadšencov šnorchlovania. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú k dispozícií zadarmo. Vodné športy a škola potápania sú za poplatok.


Popis:
Hotel Sea Star Beau Rivage sa nachádza priamo pri pláži. Vďaka svojej polohe je ideálnou voľbou pre hostí, ktorí majú radi romantické prechádzky a dovolenku spojenú s aktívnym oddychom.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Sea Star Beau Rivage:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)