White Beach

Destinácia: Egypt » Hurghada » Hurghada

*****
White Beach
White Beach White Beach White Beach
White Beach White Beach White Beach












Termín: od 24.7.2024 do 1.8.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1329069
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82711099
Cena od: 939,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


White Beach   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub tobogán tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž biliard windsurfing, surf potápačské centrum jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo nechtové štúdio petanque, bocca minigolf šípky lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detský bazén babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 7 km
Od letiště: 5 km
Moderný rezort s nádychom luxusu ponúka svojim návštevníkom komfortné ubytovanie a kvalitné služby. V celom hoteli vládne príjemná rodinná atmosféra.

Poloha:

Rezort sa rozprestiera priamo na pobreží Červeného mora, južne od obľúbeného strediska Hurghada. Najbližšie nákupné možnosti sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti hotela v miestnych bazároch a obchodíkoch, ktoré lemujú promenádu pred hotelom. Samotné centrum Hurghady je od hotela vzdialené 7 km, bez problémov dostupné taxikom. Určite netreba obísť tradičné miestne obchodíky s voňavými koreninami a vonnými olejmi, kaviarne, kde si vychutnáte originálnu shishu, ale aj moderný prístav, či najstaršiu časť mesta - Dahar, ktorá je vzdialená 12 km a nadchne vás svojou atmosférou, nejednou mešitou a veľkým bazárom. Medzinárodné letisko Hurghada je od hotela vzdialené len 5 km.


Vybavenie:
4- poschodová budova, 473 izieb, výťah, recepcia, lobby s WiFi, 3 reštaurácie (talianska, ázijská, orientálna) , a´la carte reštaurácia (medzinárodná), 8 barov, 2 vonkajšie bazény, 4 vonkajšie detské bazény, tobogany, denné a večerné animácie, živá hudba, detské ihrisko, miniklub (4 - 12 r.), minidisco, disco, stolný tenis, šípky, plážový volejbal, fitnes, aerobik, tenisový kurt, plážový volejbal, stolný tenis, minigolf, šípky, boccia. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, masáže, jacuzzi, sauna, parná miestnosť, manikúra, pedikúra, skrášľovacie procedúry, biliard, obchody, kaderníctvo, práčovňa, lekár.

Ubytovanie:

2- lôžkové deluxe izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (40 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., junior suity (70 m2, 1 miestnosť, max. 2+2), klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, minibar, set na kávu a čaj, LCD TV, WiFi, trezor, balkón/ terasa. Za poplatok: dopĺňanie minibaru, room service.


Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 18:30 - 21:30, nočné občerstvenie 21:30 - 24:00, snacky 12:30 - 17:00, káva, čaj, koláčiky 10:00 - 22:00, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej produkcie v čase 10:00 - 24:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácia (1x vstup zadarmo, rezervácia nutná vopred), importované nápoje, shisha bar. Podrobný koncept all inclusive dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora a s mólom sa nachádza priamo pred hotelom. Je vhodná aj pre malé deti a neplavcov. Pláž je vybavená kompletným plážovým servisom ako sú ležadlá, slnečníky, matrace a plážové osušky zadarmo. V rámci konceptu all inclusive je pre klientov k dispozícii aj plážový bar. Bohatá ponuka vodných športov ako napríklad surfovanie, jazda na banáne, parasailng a škola potápania sú k dispozícii za poplatok.


Popis:
Moderný rezort s nádychom luxusu ponúka svojim návštevníkom komfortné ubytovanie a kvalitné služby, aby ste počas dovolenky nemuseli ani prstom pohnúť. A čo je najdôležitejšie, v celom hoteli vládne príjemná rodinná atmosféra.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

White Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)