Serenity Makadi Beach

Destinácia: Egypt » Hurghada » Makadi Bay

*****
Serenity Makadi Beach
Serenity Makadi Beach Serenity Makadi Beach Serenity Makadi Beach
Serenity Makadi Beach Serenity Makadi Beach Serenity Makadi Beach









Termín: od 2.9.2024 do 10.9.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1332547
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83233524
Cena od: 599,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Serenity Makadi Beach   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub bazén vyhrievaný tenis bazén morská voda sauna turecké kúpele volejbal masáž potápačské centrum jacuzzi, vírivka diskotéka salón krásy lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 40 km
Od letiště: 35 km
Hotel ktorý je ako stvorený pre rodinnú dovolenku na pobreží Červeného mora. Zažite nezabudnuteľnú dovolenku plnú luxusu a Egypskej pohostinnosti. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie.

Poloha:

Hotel je situovaný na juhu Hurghady, v stredisku Makadi, ktoré je nielen známe svojími plážami ale aj podmorským svetom kroré ocenia najme milovníci šnorchlovania. Najbližšie nákupné možnosti sa nachádzajú priamo v hoteli ale aj v stredisku Makadi Bay. Za nákupmi alebo miestnou gastronómiou sa oplatí vyraziť priamo do samotnej Hurghady ktorá je vzdialená 40 km od hotela. Medzinárodné letisko v Hurghade je vzdialené 35 km.


Vybavenie:
551 izieb, hlavná budova, 17 blokov 2-3 poschodových budov, recepcia, lobby s WiFi, hl. reštaurácia, 2 a´la carte reštaurácie (talianská, mexická, azijská), 4 bary, 3 vonkajšie bazény (1 v zime vyhrievaný) s oddeleným detským bazénom, 2 bazény so slanou vodou, možnosť využitia aquaparku v sesterskom hoteli Serenity Fun City, denné a večerné animácie, disco, miniklub (5-12r.), detské ihrisko, mini disco, fitnes, tenis, plážový volejbal. Za poplatok: SPA centrum, masáže, sauna, jacuzzi, turecké kúpele, salón krásy, práčovňa, doktor

Ubytovanie:
2-lôžkové superior izby s možnosťou 1 prístelky (45m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (55m2, max. 2+2), premium izby (45m2, max. 2+1), kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, trezor, minibar (nealko nápoje), set na kávu a čaj, bakón

Stravovanie:
all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 18:30 - 21:30, bar pri bazéne od 10:00 , lobby bar 24 hod., nápoje a kokteili. Za poplatok: importované nápoje, disco bar 23:00 - 02:00, a´la carte reštaurácie 18:30/19:30/20:30. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa nachádza priamo na piesočnatej pláži dlhej 320m. Vstup do mora je veľmi pozvoľný a možný aj z móla. Plážový servis ako ležadlá, snečníky a osušky sú k dispozícii zadarmo. Plážový bar je otvorený denne od 10:00. Za poplatok je škola potápania a motorové vodné športy.


Popis:
Hotel ktorý je ako stvorený pre rodinnú dovolenku na pobreží Červeného mora. Zažite nezabudnuteľnú dovolenku plnú luxusu a Egypskej pohostinnosti. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Serenity Makadi Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)