Venezia Palace

Destinácia: Turecko » Antalya » Lara

*****
Venezia Palace
Venezia Palace Venezia Palace Venezia Palace
Venezia Palace Venezia Palace Venezia Palace








Termín: od 17.5.2024 do 25.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1331928
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 83319923
Cena od: 1 410,48 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Venezia Palace   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal biliard potápačské centrum salón krásy práčovňa, čistiareň basketbal minifutbal TV detský bazén babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 17 km
Štýlový hotel inšpirovaný Benátkami rozpriestierajúci sa priamo na krásnej piesočnatej pláži ocenenej modrou vlajkou Vás nadchne svojou eleganciou a prvotriednymi službami. Naviac, hotel sa v sezóne 2020 môže popýšiť úplne novým aquaparkom s celkovou výmerou až 3200m2!



Poloha:
Hotel sa nachádza priamo pri pláži na pobreží Stredozemného mora v obľúbenom a modernom letovisku Lara. Nákupné možnosti sa nachádzajú nie len priamo v hoteli, ale aj v miestnych bazároch v centre strediska. Od medzinárodného letiska v Antalyi je hotel vzdialený 15 km a od samotného centra tohto mesta 20 km.

Vybavenie:

4- poschodová hlavná budova, vilky, 541 izieb, výťah, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, snack reštaurácia, 4 a´la carte reštaurácie (talianska, rybacia, mexická, turecká), 12 barov, vonkajší bazén, detský bazén, vnútorný bazén, vnútorný detský bazén, aquapark (otvorený v sezóne 2020) - 7 toboganov pre dospelých, 4 detských toboganov, denné a večeré soft animácie, miniklub (4 - 12r.), mini disco, detské ihrisko, fitnes, aerobik, tenis, biliard, mini futbal, plážový volejbal, basketbal, sauna, turecké kúpele. Za poplatok: SPA centrum, salón krásy, obchody, práčovňa, osvetlenie tenisového kurtu a mini futbalového ihriska, babysitter.


Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (25 m2, izby sú aj bez balkónu aj s balkónom, aj s bočným výhľadom na more), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (40 m2, max. 5+0, 2 miestnosti), connection izby (50 m2, max. 6+0, 2 štandardne izby a 2 kúpeľne), centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, trezor, minibar, set na kávu a čaj, balkón.


Stravovanie:

24 hod. Ultra all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:30, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 20:30, neskoré raňajky, snack, zmrzlina 12:00 - 22:00, polnočné občerstvenie, lobby bar 24hod., miestne alkoholické, nealkoholické nápoje a niektoré imporotvané nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácie, špeciálne drinky, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.


Pláž:
Hotel sa nachádza priamo na širokej piesočnatej pláži ocenenej modrou vlajkou s mólom. Plážový servis ako sú ležadlá, matrace, slnečníky, osušky a bar sú k dispozícii zadarmo. Vodné športy a škola potápania sú za poplatok.


Popis:
Štýlový hotel inšpirovaný Benátkami rozpriestierajúci sa priamo na krásnej piesočnatej pláži ocenenej modrou vlajkou Vás nadchne svojou eleganciou a prvotriednymi službami. Naviac, hotel sa v sezóne 2020 môže popýšiť úplne novým aquaparkom s celkovou výmerou až 3200m2!
 

Kalkulácia zájazdu:

Venezia Palace:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)