Wyndham Garden Lara

Destinácia: Turecko » Antalya » Lara

****+
Wyndham Garden Lara
Wyndham Garden Lara Wyndham Garden Lara Wyndham Garden Lara
Wyndham Garden Lara Wyndham Garden Lara Wyndham Garden Lara










Termín: od 18.5.2024 do 25.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333300
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 83326160
Cena od: 762,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Wyndham Garden Lara   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán tenis wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž potápačské centrum jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo bezbariérový prístup basketbal minifutbal TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 300 m
Od letiště: 14 km

Popis
Vzdialenosť od letiska: 14 km Antalya Najbližšie mesto (km): Lara Typ pláže: piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 330 m


Poloha
Hotel sa nachádza v Lare, 9 km od centra Antalye a 14 km od jej medzinárodného letiska.


Základné informácie
Hotelový komplex Lara Family Club sa nachádza v Lare a oslovuje svojich klientov príjemným prostredím a priateľským personálom. Pekná piesočnatá pláž sa nachádza 330 m od hotela (prechod cez miestnu komunikáciu) kde hotel zabezpečuje kyvadlovú dopravu. Hotel pozostáva zo štyroch budov a má spolu 348 izieb, v jeho areáli sa nachádza niekoľko bazénov, 4 tobogany pre deti a dospelých. Je vhodný pre všetky vekové kategórie. K dispozícii je aj bezplatné WiFi.


Pre deti
Pre deti je mini klub, animácie, aktivity, hry, bazén, tobogany, ihrisko, mini kino, mini disco, detské stoličky v reštaurácii. Opatrovateľka detí a zapožičanie kočíka je za poplatok.


Wellness
Bez poplatku je turecký kúpeľ, sauna, parná miestnosť. Ostatné služby SPA centra ako napr. masáže, jacuzzi, kaderníctvo, skrášľovacie procedúry sú za poplatok.


Vybavenie izieb
Štandardné izby sú vybavené balkónom, klimatizáciou, SAT-TV, telefónom, Wifi pripojením, trezorom, minibarom, kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom, WC a fénom. K dispozícii sú izby pre hendikepovaných klientov.


Strava
Hlavná reštaurácia podáva jedlá domácej a medzinárodnej kuchyne, hostia môžu využiť a la carte reštaurácie a niekoľko barov, vrátane baru na pláži.


Pláž
Pekná piesočnatá pláž sa nachádza 330 m od hotela, kde hotel zabezpečuje kyvadlovú dopravu. Hotel oddeľuje od pláže miestna komunikácia. Slnečníky, ležadlá, matrace a osušky sú na pláži aj pri bazéne bez poplatku.


Šport a zábava
Hosťom sú k dispozícii animácie, plážový volejbal, mini futbal, posilňovňa, diskotéka, basketbal, vonkajší bazén s aquaparkom. Za poplatok je osvetlenie tenisových kurtov a výbava na tenis, potápanie, vodné športy na pláži.


Koncept
Ultra All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, občerstvenie počas dňa, zákusky, zmrzlina, gozleme, nealkoholické nápoje, miestne alkoholické nápoje, teplé nápoje. Dovážané alkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy a fľaškové nápoje sú za poplatok. Rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní.


Web
Bližšie informácie na: http://larafamilyclub.com/


Popis:
Hotelový komplex Lara Family Club sa nachádza v Lare a oslovuje svojich klientov príjemným prostredím a priateľským personálom. Je vhodný pre všetky vekové kategórie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Wyndham Garden Lara:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)