Rixos Premium Belek

Destinácia: Turecko » Belek » Belek

*****
Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek Rixos Premium Belek Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek Rixos Premium Belek Rixos Premium Belek





Termín: od 23.7.2024 do 2.8.2024 - 11/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1311925
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 83273393
Cena od: 5 169,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Golfové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Rixos Premium Belek   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis wellness, spa sauna volejbal futbal masáž konferenčná sála biliard potápačské centrum bowling šípky kozmetický salón nákupná pasáž basketbal lukostreľba TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 40 km
Úvod:
Jedinečný, luxusný hotelový komplex Rixos Premium Belek s vlastnou pieskovou plážou a mólom, sa nachádza na rozlohe 405 000 m2. Hotel je zasadený do krásnej rozľahlej záhrady, plnej zelene. Súčasťou hotelového komplexu je aj rozsiahlý aquapark pre deti s množstvom atrakcií ako aj delfinárium, ktoré poteší najmä rodiny s deťmi. Hotel sa nachádza len 5 km od centra mesta Belek a od medzinárodného letiska v Antalyi približne 40 km.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou,7 reštaurácií, 8 barov, vonkajšie bazény s tobogánmi, vnútorný bazén s 3 tobogánmi, detský bazén, detský klub, destské ihrisko, mini diskotéka, SPA a wellness, sauna, fitnes, konferenčné miestnosti, animácie pre dospelých i deti, tenis, futbal, basketbal, volejbal, lukostreľba, lezecká stena, stolný tenis, šípky, trampolína, kino, WiFi, obrovský aquapark, bazén s umelým vlnobitím, divoká rieka, delfinárium, hotel ponúka ležadlá, slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži zadarmo. Za poplatok: biliard, masáže, bowling, vodné športy na pláži, stráženie detí, kozmetický salón, minimarket, nákupná pasáž, škola potápania.

Ubytovanie:
klimatizované 2 - lôžkové izby s možnosťou 1-2 prísteliek, kúpeľňa (vaňa/sprcha, WC), sušič na vlasy, SAT-TV, minibar, telefón, WiFi pripojenie, trezor, balkón.

Stravovanie:

ULTRA ALL INCLUSIVE


Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Tento luxusný hotel na vynikajúcej úrovni spĺňa očakávania aj najnáročnejších klientov. Na strávenie nezabudnuteľnej dovolenky ho odporúčame aj pre rodiny s deťmi a vyznávačom golfu.


Popis:
Vonkajšie bazény s tobogánmi, vnútorný bazén s 3 tobogánmi, detský bazén, detský klub, destské ihrisko, mini diskotéka, SPA a wellness, sauna, fitnes, konferenčné miestnosti, animácie pre dospelých i deti, tenis, futbal, basketbal, volejbal, lukostreľba, lezecká stena, stolný tenis, šípky, trampolína, kino, WiFi, obrovský aquapark, bazén s umelým vlnobitím, divoká rieka, delfinárium.
 

Kalkulácia zájazdu:

Rixos Premium Belek:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)