Mövenpick Hotel Jumeirah Beach

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » JBR

*****
Mövenpick Hotel Jumeirah Beach
Mövenpick Hotel Jumeirah Beach Mövenpick Hotel Jumeirah Beach Mövenpick Hotel Jumeirah Beach
Mövenpick Hotel Jumeirah Beach Mövenpick Hotel Jumeirah Beach Mövenpick Hotel Jumeirah Beach








Termín: od 25.7.2024 do 5.8.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302184
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 79820688
Cena od: 1 359,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Mövenpick Hotel Jumeirah Beach   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum wellness, spa sauna masáž konferenčná sála salón krásy kozmetický salón TV piesočnatá pláž
Popis:
hotel sa nachádza v rušnej Dubai Marina, len pár metrov od udržiavanej verejnej pláže. V tesnej blízkosti hotela nájdete množstvo reštaurácií, obchodov a atrakcií pre spestrenie vášho voľného času. Hotel je súčasťou prestížneho komplexu Jumeirah Beach Residence, ku ktorému patrí aj populárna promenáda The Walk. Len pár metrov od hotela nájdete plážové nákupné stredisko The Beach Mall,  bežeckú dráhu, množstvo športovísk a vynikajúcu turistickú vybavenosť. Transfer z medzinárodného letiska v Dubaji trvá 30 minút.

Vybavenie:
hostia majú k dispozícii 24-hodinovú recepciu, služby concierge, business centrum, moderne vybavené fitness, wellness a svet sáun, slnečnú terasu s panoramatickým bazénom (ležadlá, slnečníky a uteráky sú hosťom poskytované bez poplatku). Internet je v priestoroch hotela k dispozícii cez Wi-Fi bez poplatku.

Pláž:
pri hoteli sa nachádza verejná pláž.

Zábava a šport:
"Body Talk Fitness and Wellness centrum", ponuka telových procedúr, kozmetických procedúr, masáží, sauna.

Stravovanie:
raňajky formou bohatého bufetu, možnosť objednať polpenziu, plnú penziu alebo all inclusive. V hoteli máte na výber z nasledujúcich reštaurácií a barov: The Talk Restaurant (hlavná reštaurácia s vonkajšou terasou, bufetové stoly a live cooking), Soul Restaurant & Lounge (kulinárska scéna New Yorku, v neskorých večerných hodinách sa podnik mení na nočný bar), Layali Pool Lounge (reštaurácia a bar pri bazéne, rýchle jedlá a špeciality z grilu).

Vybavenie izieb:
k dispozícii sú izby typu Superior (aj s čiastočným výhľadom na more) a Executive Room / Suite, ktoré ponúkajú hosťom neobmedzený vstup do salónika Executive Club a ďalšie výhody ako napr. privátny check-in alebo neskorý check-out. Všetky izby zahŕňajú vybavenie: balkón/terasa so sedením, klimatizácia, hypoalergénne matrace a vankúše, LCD TV, písací stôl, rádio, budík, trezor, telefón, set na prípravu čaju a kávy, kúpeľňa s vaňou, sprchou, bidetom, županmi, papučami, sušičom na vlasy a Free Wi-Fi.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Hotel sa nachádza v rušnej Dubai Marina, len pár metrov od udržiavanej piesočnej verejnej pláže.
 

Kalkulácia zájazdu:

Mövenpick Hotel Jumeirah Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)