Hilton Dubai Jumeirah Resort

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Jumeirah

*****
Hilton Dubai Jumeirah Resort
Hilton Dubai Jumeirah Resort Hilton Dubai Jumeirah Resort Hilton Dubai Jumeirah Resort
Hilton Dubai Jumeirah Resort Hilton Dubai Jumeirah Resort Hilton Dubai Jumeirah Resort







Termín: od 3.9.2024 do 14.9.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302178
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83893136
Cena od: 1 659,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Hilton Dubai Jumeirah Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub wellness, spa masáž salón krásy herňa TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
hotel sa nachádza na rušnej promenáde The Walk v centre populárneho turistického letoviska Dubai Marina s množstvom obchodov, reštaurácií a atrakcií. Hotel má vynikajúcu polohu. Okrem promenády The Walk hostia určite ocenia aj nákupnú zónu The Beach s komplexom kín, ktorá sa nachádza v susedstve. Stanica červenej linky dubajského metra je od hotela vzdialená približne 10 minút chôdze.Overený hotel s kvalitnými službami uspokojí aj náročnú klientelu. Transfer z letiska na hotel trvá približne 30 minút.

Vybavenie:
služba Concierge, bankomat, zmenáreň, tropické záhrady s komplexom dvoch bazénov, 12 reštaurácií a barov, moderné fitness a wellness centrum a centrum vodných športov s bohatou ponukou voľnočasových aktivít, izbový servis, detský klub, herňa.

Pláž:
privátna pláž.  Lehátka, slnečníky a uteráky sú hosťom hotela poskytované bez poplatku.

Zábava a šport:
fitness centrum, wellness centrum so 6 miestnosťami a ponukou rôznych procedúr, manikúra a pedikúra, masáže.

Stravovanie:
raňajky formou bufetu, možnosť doobjednať polpenziu (nápoje sa hradia na mieste). V hoteli sa nachádzajú nasledujúce reštaurácie: Oceana (hlavná reštaurácia), Hartisan (hlavná reštaurácia, servíruje raňajky formou bohatého bufetu), BICE (talianska), Crave (stredomorská), Pachanga (juhoamerická kuchyňa,  špeciality z mäsa), Hartisan (medzinárodná kuchyňa), The Wavebreaker (BBQ, špeciality z grilu, plody mora), Mango tree Thai Bistro (thajská), H20 Pool Restaurant (reštaurácia pri bazéne), Axis Lobby Lounge (lobby bar), BICE Skybar (skybar s výľadom na more), The Grape Escape (bar ponúkajúci víno a syry), Trader VIC´S (polynézska), MCGETTIGAN´S (Irish pub).

Vybavenie izieb:
izby typu Deluxe Walk/Sea View sú štandardne vybavené balkónom s výhľadom na promenádu Thje Walk alebo more, LCD TV, minibarom, trezorom, kúpeľňou, županmi, súpravou na prípravu čaju a kávy a internetom prostredníctvom WiFi. Izby typu Executive majú navyše voľný vstup do Executive Lounge. K dispozícii je aj Family Suite, ktorá má oddelenú spálňu a obývaciu miestnosť s rozkladacím gaučom a balkón navyše, plus vstup do Executive Lounge.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).

Web hotela:

 



Popis:
Hotel sa nachádza na rušnej promenáde The Walk v centre populárneho turistického letoviska Dubai Marina s množstvom obchodov, reštaurácií a atrakcií. Privátna piesočnatá pláž priamo pred hotelom.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hilton Dubai Jumeirah Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)