Anantara Dubai The Palm Resort & Spa

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Palm Jumeriah Island

*****
Anantara Dubai The Palm Resort & Spa
Anantara Dubai The Palm Resort & Spa Anantara Dubai The Palm Resort & Spa Anantara Dubai The Palm Resort & Spa
Anantara Dubai The Palm Resort & Spa Anantara Dubai The Palm Resort & Spa Anantara Dubai The Palm Resort & Spa







Termín: od 12.6.2024 do 23.6.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302824
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 79304760
Cena od: 2 159,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy


Anantara Dubai The Palm Resort & Spa   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar fitness centrum parkovisko tenis sauna volejbal masáž konferenčná sála windsurfing, surf vodné lyže kajak, kanoe jacuzzi, vírivka práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Popis:
unikátny rezort hotelovej spoločnosti Anantara na exkluzívnom ostrove The Palm Jumeirah naplánoval svoje otvorenie na deň 15.9.2013. Luxusný rezort, ktorý je súčasne vilovými blokmi, leží priamo pri piesočnatej pláži, v tropickej záhrade s krivolakými lagúnami. V blízkosti rezortu sa nachádza známy vodný park Aquaventure v hoteli Atlantis The Palm, golfové ihriská sú v dosahu do 15 minút jazdy. V rezorte sa snúbi prvky ázijskej architektúry s povestnou arabskou pohostinnosťou. Hoteloví hostia majú k dispozícii 260 vkusne zariadených priestranných izieb vo vilách v thajskom štýle postavených na vodných lagúnach s výhľadom na lagúnu alebo priamym vstupom do lagúny, 15 plážových víl a 18 vodných víl.

Vybavenie:
5 reštaurácií, 3 bary, veľký bazén, detský bazén, prírodné lagúny, jacuzzi, business centrum, sauna, kúpele Anantara Spa, masáže, pedikúra, manikúra, detské ihrisko, požičovňa áut, parkovisko, práčovňa, čistiareň, obchod so suvenírmi, zmenáreň, shuttle bus do nákupných centier, 24 hodinový servis.

Pláž:
piesočnatá pláž je priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
fitnes centrum, tenisové kurty, plážový volejbal, vodné športy, windsurfing, vodné lyže, kajaky. Stravovanie: raňajky formou bufetu, možnosť večerí bufetovou formou alebo s obsluhou.

Stravovanie:
raňajky, možnosť objednať polpenziu alebo plnú penziu (nápoje sa hradia na mieste). V hoteli sa nachádzajú nasledujúce reštaurácie a bary: Crescendo (hlavná reštaurácia, medzinárodná kuchyňa formou bufetových stolov), Mekong (ázijská signature reštaurácia), Bushman's Restaurant & Bar (jedlá z mäsa a tradičné austrálske nápoje), The Beach House (stredomorská kuchyňa v príjemnom prostredí plážového pavilónu s terasou), The Lotus Lounge (reštaurácia s panoramatickým výhľadom na ostrov), Revo Café (kaviareň), Mai Bar (bar pri bazéne ponúka osviežujúce nápoje a ľahké občerstvenie).

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s vaňou a WC, klimatizácia, varná kanvica, fén, telefón, TV, trezor, minibar, balkón alebo terasa. Za príplatok možnosť ubytovania v plážovej či vodné vile. Maximálne 4 osoby na izbe.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Unikátny luxusný rezort leží priamo pri piesočnatej pláži, v tropickej záhrade s krivolakými lagúnami. V blízkosti rezortu sa nachádza známy vodný park Aquaventure v hoteli Atlantis The Palm, golfové ihriská sú v dosahu do 15 minút jazdy.
 

Kalkulácia zájazdu:

Anantara Dubai The Palm Resort & Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)