Bon Repos

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Calella

***xx
Bon Repos
Bon Repos Bon Repos Bon Repos
Bon Repos Bon Repos Bon Repos



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327661
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 82439985
Cena od: 381,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Bon Repos    ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor detský kútik miniklub tenis konferenčná sála biliard kajak, kanoe jacuzzi, vírivka diskotéka práčovňa, čistiareň TV piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 350 m
Od letiště: 40 km
Poloha:

Bon Repos Hotel sa nachádza na fantastickom mieste, v obľúbenom letovisku Calella, len 350 m od dlhej, piesočnatej pláže. V neďalekom centre kozmopolitného letoviska môžu hostia využiť rad príjemných reštaurácií, pouličných kaviarní, barov a nočný život. Hotel ponúka celý rad zariadení a vybavenia v uvoľnenej atmosfére. Vzdialenosť od letiska GRO cca 40 km. Vzdialenosť od letiska BCN cca 69 km.


Služby hotela:

24-hodinová recepcia, zmenáreň, trezor (na recepcii), práčovňa, turistické informácie, konferenčné/zasadacie/banketové miestnosti, služby pre telesne postihnutých, upratovanie. Veľký vonkajší bazén, priestranná slnečná terasa s lehátkami a slnečníkmi, záhrada, biliard, vírivka. Ďalšie športové aktivity a vybavenie sú k dispozícii na prenájom/požičanie, vrátane tenisu, plachtenia, kanoistiky, surfovania a vodných športov. Vonkajší bazén, detský kútik, mini klub (počas letnej sezóny). Počas letnej sezóny sa organizuje kompletný zábavný program, vrátane diskotéky, živej hudby, vystúpení a tanca.


Ubytovanie:

K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek.
Hotel Bon Repos ponúka 147 priestranných, pohodlne zariadených izieb, plne vybavených kúpeľňou, satelitnou TV, telefónom s priamou voľbou, klimatizáciou a trezorom (za poplatok). Všetky izby majú terasu alebo balkón, ktorý ponúka skvelý výhľad.


Stravovanie:

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive
Raňajky formou bufetu, Reštaurácia, denne: 08:00-09:30.
Obed, bufet, Reštaurácia, denne: 12:45-14:00.
Večere formou bufetu, Reštaurácia, denne: 19:00-21:00.
Občerstvenie, Bar pri bazéne (hamburgery, párky v rožku, sendviče, zmrzlina a čipsy), denne: 10:00-18:30.
Nápoje:
Miestne alkoholické nápoje, mieste nealkoholické nápoje; pivo; Vináreň, denne: 10:00-23:15.
Hlavné jedlá sa podávajú v reštaurácii formou bufetu, ľahšie jedlá a občerstvenie ponúka kaviareň s barom vedľa bazéna. Nápoje sú podávané v halovom bare a v kaviarni s barom pri bazéne.


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
Počas letnej sezóny sa organizuje kompletný zábavný program, vrátane diskotéky, živej hudby, vystúpení a tanca. Veľký vonkajší bazén, priestranná slnečná terasa s lehátkami a slnečníkmi, záhrada, biliard, vírivka.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bon Repos :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)