H.Top Amaika Hotel (Adults Only)

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Calella

****x
H.Top Amaika Hotel (Adults Only)
H.Top Amaika Hotel (Adults Only) H.Top Amaika Hotel (Adults Only) H.Top Amaika Hotel (Adults Only)
H.Top Amaika Hotel (Adults Only) H.Top Amaika Hotel (Adults Only) H.Top Amaika Hotel (Adults Only)



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323982
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 81803307
Cena od: 459,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


H.Top Amaika Hotel (Adults Only)   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum miniklub parkovisko sauna jacuzzi, vírivka práčovňa, čistiareň TV detský bazén
Od pláže: 200 m

Poloha:
Tripadvisorom ocenený 4-hviezdičkový H.Top Amaika Hotel sa nachádza v pokojnej vilovej štvrti mesta Calella v severovýchodnom Španielsku, kúsok od zlatej piesočnej pláže (cca 200 m) a mestských zariadení. Relaxujte na pláži a vychutnajte si atrakcie mesta.


Služby hotela:
Služby recepcie 24 hodín, upratovacia služba, zmenáreň, izbová služba, prístup na internet, výlety, viacjazyčný personál, fax a kopírovacie služby, práčovňa, spoločenské a zábavné zariadenia, prístupné zariadenia, zabezpečenie, výťah, klimatizácia, trezor, úschovňa batožiny, autopožičovne a platené parkovanie. Malý vonkajší bazén, slnečná terasa s lehátkami a slnečníkmi, sauna, vírivka a telocvičňa, prístup do Top Beach Clubu s lacnými lehátkami a slnečníkmi (prístup do Top Beach Clubu je za malý poplatok). TOP Bus: Cestovanie zdarma autobusom od júna do septembra medzi všetkými H.Top destináciami od Lloretu de Mar po letovisko Calella – požaduje sa vopred rezervovať cestu vo vašom v hoteli.
TOP Výlety: Hostia ubytovaní na All Inclusive získajú prístup za polovičnú cenu na ocenené rodinné predstavenie vrátane večere - Stredoveký hrad Comte de Valltordera.

Pre deti: Detský bazén a TOP Mini Club: (vo veku 5-12 rokov) pod dohľadom s množstvom aktivít a tvorivých hier, zábavy, každý týždeň prichádza maskot TOPI, popoludňajšie občerstvenie.


Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby.
Hotelové izby majú sviežu letnú dekoráciu s interiérmi mäkkých svetlých tónov, závesy a tkaniny žiarivo farebných vzorov, pohodlný nábytok na chladnej dláždennej podlahe a moderné vybavenie. Funkcie zahŕňajú súkromný balkón, klimatizáciu, kúpeľňu s vaňou alebo sprchou, sušič vlasov a bezplatné toaletné potreby, satelitnú TV, telefón, trezor a pohodlné sedenie.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive.
Raňajky; Obed; Večera, formou bufetu, Reštaurácia, denne.
Občerstvenie, formou bufetu, Reštaurácia (občerstvenie po celý deň, mimo hlavných jedál, po večeri len studené občerstvenie), denne: 10:00-00:00.
Zmrzlina, len deti, denne: 10:00-18:00.
Nápoje:
Mieste alkoholické a nealkoholické nápoje, ostatné alkoholické nápoje, pivo, víno, liehoviny, džúsy, bar, denne.
Nealkoholické nápoje; Pivo; Víno; Minerálna voda, Reštaurácia.
Hlavná bufetová reštaurácia ponúka celodenné stravovanie medzinárodnej a španielskej kuchyne; ukážka varenia a služby baru; lobby bar a bar pri bazéne.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Hotel ponúka prístup do Top Beach Clubu s lacnými lehátkami a slnečníkmi
 

Kalkulácia zájazdu:

H.Top Amaika Hotel (Adults Only):
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)