Florida Park

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

****x
Florida Park
Florida Park Florida Park Florida Park
Florida Park Florida Park

Termín: od 24.6.2024 do 1.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336533
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84263544
Cena od: 606,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Florida Park   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 250 m
Od letiště: 82 km

Úvod:
Hotel má vynikajúcu polohu v blízkosti peknej pláže so zlatistým hrubozrnným pieskom. Do centra s obchodíkmi, reštauráciami a kaviarňami s výbornou kávou zájdete z hotela za pár minút chôdze.

Poloha:
Hotel je situovaný v peknom a obľúbenom letovisku Santa Susanna, len cca 250 m od dlhej a širokej pláže, ku ktorej sa dostanete podchodom popod železničku, ktorá lemuje celé pobrežie letoviska. Najbližšie nákupné a stravovacie možnosti nájdete už v blízkom okolí hotela. Hotel je od medzinárodného letiska BCN vzdialený cca 82 km.

Hotel:
disponuje recepciou, barom, snack barom, reštauráciou, bazénom, kde sú ležadlá a slnečníky zdarma, hostia majú k dispozícii aj slnečnú terasu, plážové osušky sú za poplatok a vrátny depozit, Wi-Fi pripojenie. V blízkosti hotela sa nachádza minigolfové ihrisko a autobusová zastávka.

Izby:
pekne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek (rodinné izby) majú sociálne zariadenie (WC, sprcha alebo vaňa), sušič na vlasy, balkón, mini chladničku, telefón, SAT TV, trezor a Wi-Fi zdarma.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia (raňajky, večere) formou pestrých a bohatých bufetových stolov.

ALL INCLUSIVE:

plná penzia formou bufetu, počas jedla nápoje – víno, pivo a nealkoholické čapované nápoje, neobmedzená konzumácia alkoholických a nealkoholických nápojov v bare, rýchle občerstvenie - snacky v hotelovej reštaurácii.

Pláž:
asi 250 m od hotela, pekná široká pláž s hrubozrnným pieskom, s ponukou vodných športov a plážových barov, plážový servis (ležadlá a slnečníky) za poplatok, sprchy na pláži.


Popis:
Asi 250 m od hotela, pekná široká pláž s hrubozrnným pieskom, s ponukou vodných športov a plážových barov, plážový servis (ležadlá a slnečníky) za poplatok, sprchy na pláži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Florida Park:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)