Bluesea Don Jaime

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cala Millor

***xx
Bluesea Don Jaime
Bluesea Don Jaime Bluesea Don Jaime Bluesea Don Jaime
Bluesea Don Jaime Bluesea Don Jaime Bluesea Don Jaime



Termín: od 1.5.2024 do 6.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1323978
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83962727
Cena od: 173,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Bluesea Don Jaime   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program stolný tenis biliard herňa TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 500 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 75 km
Úvod:
Príjemný hotel, ktorý ponúka pohodlné ubytovanie, blízkosť pláže aj nákupných možností. Je situovaný v blízkosti centra obľúbeného letoviska a spĺňa všetky predpoklady plnohodnotnej dovolenky.

Poloha:
zrekonštruovaný hotel je situovaný v pokojnejšej časti pekného a známeho letoviska Cala Millor, najbližšie nákupné možnosti sú cca 300 m od hotela a dlhá piesočnatá pláž s pobrežnou promenádou a rušnejšou oblasťou s reštauráciami a kaviarňami je 500 m od hotela. Vzdialenosť od letiska je 75 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, lobby, hotelová reštaurácia, bar, bar pri bazéne, vonkajší bazén, detský bazén, terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, Wi-Fi pripojenie zdarma, hotelové animácie, detské ihrisko, výťah, požičovňa áut, úschovňa batožiny, za poplatok: herná miestnosť, biliard, stolný tenis.

Izby:
hotel tvoria 2 budovy oddelené cestou, ponúka komfortne zariadené dvojlôžkové izby (niektoré s možnosťou prístelky) alebo apartmány. Izby tvorí jedna miestnosť a dve zväčša oddelené lôžka. Apartmány tvorí obývacia časť s vybavenou kuchynkou a rozkladacou pohovkou a oddelená spálňa s dvoma lôžkami. Izby aj apartmány sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC, klimatizáciou, SAT TV, Wi-Fi pripojením, trezorom (za poplatok), balkónom/terasou. Možnosť jednolôžkových izieb v obmedzenej kapacite.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy a večere v hotelovej reštaurácii. Počas dňa ľahké občerstvenie v snack bare, čaj a káva popoludní, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby v čase od 10.00 – 23.00 hod.

Pláž:
pekná dlhá piesočnatá pláž v Cala Millor s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre rodiny s menšími deťmi, je vzdialená 500 m od hotela. Slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži sú za poplatok.


Popis:
Príjemný hotel, ktorý ponúka pohodlné ubytovanie, blízkosť pláže aj nákupných možností.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bluesea Don Jaime:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)