Club Cala Romani Hotel

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cales de Mallorca

***xx
Club Cala Romani Hotel
Club Cala Romani Hotel Club Cala Romani Hotel Club Cala Romani Hotel
Club Cala Romani Hotel Club Cala Romani Hotel Club Cala Romani Hotel




Termín: od 7.9.2024 do 15.9.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1300226
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80523251
Cena od: 795,60 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Club Cala Romani Hotel   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén chladnička,minibar detský kútik miniklub tenis stolný tenis volejbal futbal konferenčná sála squash TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 1000 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 59 km
Hotel sa nachádza v letovisku Calas de Mallorca. Hosťom ponúka malebné prostredie, priateľskú atmosféru a pravú španielsku pohostinnosť.

Poloha:
Nákupné centrum v Calas de Mallorca je vzdialené len 300 m a poskytuje široký výber miest, kde môžete ochutnať miestne špeciality alebo nakúpiť suveníry. Mesto Manacor je vzdialené 18 km od hotela a taktiež ponúka bohaté nákupné možnosti, nájdete tu bary, obchody a reštaurácie. Vzdialenosť od medzinárodného letiska je 59 km.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, bazén, detský bazén, terasy na slnenie, tenisové kurty, stolný tenis, squash, volejbal, futbal, detské ihrisko, miniklub. Za poplatok: konferenčné priestory, obchody.

Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, jednospálňové apartmány s možnosťou dvoch prísteliek. Apartmány sú vybavené kúpeľňou, obývacou miestnosťou s 2 rozkladacími pohovkami a vysúvacím lôžkom, dvojplatničkou, chladničkou, samostatnou dvojlôžkovou spálňou a s terasou.

Stravovanie:
All inclusive. Raňajky, obedy, večere formou bufetu, snacky, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Podrobnejší rozpis konceptu stravovania dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel je v blízkosti dvoch pláží – Cala Domingos Gran (cca 900 metrov) a Cala Domingos Petit (cca 1 km). Plážový servis ako ležadlá, slnečníky a matrace sú k dispozícii za poplatok, ako aj vodné športy.


Popis:
Hosťom ponúka malebné prostredie, priateľskú atmosféru a pravú španielsku pohostinnosť. K dispozícii bazény, terasy na slnenie, tenisové kurty, stolný tenis, squash, volejbal, futbal, detské ihrisko, miniklub.
 

Kalkulácia zájazdu:

Club Cala Romani Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)