Ilusion Markus Park

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Can Picafort

***xx
Ilusion Markus Park
Ilusion Markus Park Ilusion Markus Park Ilusion Markus Park
Ilusion Markus Park Ilusion Markus Park Ilusion Markus Park






Termín: od 4.5.2024 do 8.5.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1327654
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84057956
Cena od: 300,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Ilusion Markus Park   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program bazén vnútorný wellness, spa bicykle TV detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 400 m
Od letiště: 55 km
Úvod:

Hotel vyniká nielen svojou výhodnou polohou neďaleko pláže a centre letoviska, ale aj príjemným ubytovaním a atmosférou.


Poloha:

Hotel je situovaný v peknom a obľúbenom letovisku C´an Picafort, priamo v jeho okolí nájdete centrum letoviska a najbližšie nákupné možnosti, reštaurácie či kaviarne a bary. Pláž je vzdialená len necelých 400 m od hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 55 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, lobby, hotelová reštaurácia s terasou, bar, vonkajší bazén s terasou a ležadlami, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, úschovňa batožiny, možnosť zapožičania bicyklov (za poplatok), spa a wellness (za poplatok), medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých


Izby:

Hotel ponúka celkovo 72 útulných a priestranných izieb, z ktorých niektoré ponúkajú výhľad na more a iné na bazén alebo mesto. K dispozícii sú dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové izby, všetky majú vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, chladničku a trezor (za poplatok).


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza cca 400 m od hotela, slnečníky a ležadlá na pláži sú za poplatok.




Popis:
Hotel je situovaný v peknom a obľúbenom letovisku C´an Picafort, priamo v jeho okolí nájdete centrum letoviska a najbližšie nákupné možnosti, reštaurácie či kaviarne a bary.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ilusion Markus Park:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)