Iberostar Ciudad Blanca

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Port d’ Alcudia

****x
Iberostar Ciudad Blanca
Iberostar Ciudad Blanca Iberostar Ciudad Blanca Iberostar Ciudad Blanca
Iberostar Ciudad Blanca Iberostar Ciudad Blanca Iberostar Ciudad Blanca








Termín: od 5.8.2024 do 15.8.2024 - 11/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1327743
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 84342640
Cena od: 2 124,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Iberostar Ciudad Blanca   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program miniklub tobogán masáž salón krásy TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 60 km
Úvod:

Hotel ponúka komfortné ubytovanie a kvalitné služby, navyše je situovaný v prostredí borovicových lesov a záhrad, ktoré vám umožnia dýchať krásu Stredomoria .


Poloha:

Hotel sa nachádza priamo pri pláži, neďaleko prístavu Puerto de Alcudia (cca 2 km). Nákupné možnosti, bary a diskotéku či reštaurácie a kaviarne nájdete v neďalekom okolí hotela. Zaujímavé historické centrum Alcúdie je cca 4 km od hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 60 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, lobby, hotelová reštaurácia, plážový klub a reštaurácia Sea Soul, pool bar, lounge bar, 3 vonkajšie bazény so slnečnou terasou a ležadlami, detský bazén so šmykľavkami, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, úschovňa batožiny, miniklub, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, masáže a skrášľovacie procedúry (za poplatok)


Izby:

Tento 8-podlažný hotel ponúka 303 štúdií a apartmánov, ktoré sa nachádzajú v hlavnej budove a v 5 vedľajších budovách. Všetky majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok, vybavenú kuchnyku).


Stravovanie:

raňajky, polpenzia, plná penzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Hotel je situovaný priamo na pobreží Alcudia Bay, kde hostia môžu využívať peknú piesočnatú pláž s modrou vlajkou. Vodné športy, ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok.




Popis:
3 vonkajšie bazény so slnečnou terasou a ležadlami, detský bazén so šmykľavkami, miniklub, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, masáže a skrášľovacie procedúry (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Iberostar Ciudad Blanca:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)