Hm Mar Blau

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Sa Coma

****x
Hm Mar Blau
Hm Mar Blau Hm Mar Blau Hm Mar Blau
Hm Mar Blau Hm Mar Blau Hm Mar Blau








Termín: od 17.5.2024 do 22.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327737
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 82701638
Cena od: 217,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Hm Mar Blau   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum miniklub bazén vnútorný wellness, spa sauna bicykle TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 500 m
Od centra: 3 km
Od letiště: 65 km
Úvod:

Apartmánový hotel HM Mar Blau ponúka pohodlné ubytovanie vo vyhľadávanej oblasti so súčasným zameraním na udržateľnosť a komfort pre hostí.


Poloha:

Hotel sa nachádza v blízkosti jednej z najkrajších pláží Cala Millor na ostrove Malorka. Najbližšie nákupné možnosti, reštaurácie a bary sú dostupné cca 500 metrov, pričom hlavné centrum mesta Cala Millor je vzdialené okolo 3 km. Supermarket a obchody sú taktiež situované neďaleko hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 65 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštuácia, lobby bar, pool bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, plážové osušky (za zálohu), bezplatné WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa, úschovňa batožiny, možnosť zapožičania bicyklov/auta (za poplatok), miniclub, spa a sauna (za poplatok)


Izby:

Hotel disponuje štúdiami a apartmánmi s balkónom/terasou, ktoré sú prispôsobené pre dve až štyri osoby (prístelky formou pohovky). Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a menšiu vybavenú kuchynku. Apartmány majú oddelenú spálňu od obývacej časti s prístelkami.


Stravovanie:

bes stravy, raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov), all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Dlhá a pekná piesočnatá pláž Cala Millor s pozvoľným vstupom do mora je vzdialená cca 500 m od hotela. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. Na pláži možnosť vodných športov a pobrežná promenáda pre príjemné prechádzky.




Popis:
Vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, plážové osušky (za zálohu), bezplatné WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa, úschovňa batožiny, možnosť zapožičania bicyklov/auta (za poplatok), miniclub, spa a sauna (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Hm Mar Blau:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)