Hotel Imperial

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Vodice

***+x
Hotel Imperial
Hotel Imperial Hotel Imperial Hotel Imperial
Hotel Imperial Hotel Imperial Hotel Imperial










Termín: od 10.5.2024 do 18.5.2024 - 9/8 dní/nocí Kód zájazdu: 1328891
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 82599350
Cena od: 464,00 €
+ príplatky od: 10,40 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Hotel Imperial   ***+x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán parkovisko bazén vyhrievaný tenis stolný tenis bazén morská voda sauna masáž konferenčná sála potápačské centrum kaderníctvo minigolf bicykle domáce zviera TV detský bazén detské ihrisko štrková pláž betónové platne plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 1000 m
Popis:
Situovaný v borovicovom háji  necelý kilometer od centra mesta Vodice. Pláž je priamo pred hotelom cca 500 m dlhá, štrkovo piesková a s betónovými platňami s pozvoľným vstupom do mora .

Vybavenie:
V hoteli je k dispozícii recepcia, trezor, zmenáreň, hotelová klimatizovaná reštaurácia, ďalšia reštaurácia s barom, reštaurácia á la carte, aperitív bar, TV miestnosť, kongresové sály, predajňa so suvenírmi, v letných mesiacoch piváreň na terase na prízemí hotela, hudobné a zábavné večery na terase hotelovej reštaurácie. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén s morskou vodou, terasou a snack barom s občerstvením, detský bazén,   saunu, fitnes, masážne štúdio, kadernícky salón. Pre deti je tu detské ihrisko. Animácie pre deti v hlavnej sezóne. Na pláži snack bar a kokteil bar. K dispozícii sú ležadlá a slnečníky za poplatok. Športové vyžitie: tenisové kurty, minigolf, stolný tenis, vodné športy. Priamo v hoteli je požičovňa bicyklov, hotel je zaradený do európskeho reťazca hotelov vhodného pre cyklistov. V blízkosti hotela sa nachádza potápačský klub so školou potápania. Pes je povolený na vyžiadanie.

Ubytovanie:
Izby Superior **** – moderne zariadené izby sa nachádzajú v hlavnej budove hotela. Izby sú klimatizované, vybavené minibarom, SAT TV, Wi-Fi pripojenie, kúpeľňa, fén, balkón. Izby Standard 2+1 sú situované na more alebo na parkovú stranu, izby 3+1 na stranu park, vybavené minibarom, SAT TV, Wi-Fi pripojenie, kúpeľňu, fén, balkón. Rodinná izba - dve prepojené izby, SAT TV, Wi-Fi, kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, fén, balkón na park alebo na more, chladnička, klimatizácia. Junior suita 3+1 pre max. 4 osôb, balkón s výhľadom na more, klimatizácia, minibar, SAT TV, Wi-Fi, kúpeľňa so sprchou alebo s vaňou, fén.

Stravovanie:
Polpenzia formou švédskych stolov. Raňajky v cene, večere za doplatok.

Poznámka:
Detská postieľka 8€/noc Parkovanie 6€/noc Pes 20€/noc



Popis:
Hotelová klimatizovaná reštaurácia, ďalšia reštaurácia s barom, reštaurácia á la carte, aperitív bar, TV miestnosť, kongresové sály, predajňa so suvenírmi, v letných mesiacoch piváreň na terase na prízemí hotela, hudobné a zábavné večery na terase hotelovej reštaurácie. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén s morskou vodou, terasou a snack barom s občerstvením, detský bazén,   saunu, fitnes, masážne štúdio, kadernícky salón. Pre deti je tu detské ihrisko.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hotel Imperial:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)