Amadria Park Camping Trogir

Destinácia: Chorvátsko » Stredná Dalmácia » Seget Vranjica

***xx
Amadria Park Camping Trogir
Amadria Park Camping Trogir Amadria Park Camping Trogir Amadria Park Camping Trogir
Amadria Park Camping Trogir Amadria Park Camping Trogir Amadria Park Camping Trogir







Termín: od 10.5.2024 do 18.5.2024 - 9/8 dní/nocí Kód zájazdu: 1332735
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: bez stravy
Kód termínu: 83235495
Cena od: 104,00 €
+ príplatky od: 20,80 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Amadria Park Camping Trogir   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program tenis stolný tenis volejbal minigolf basketbal domáce zviera TV detské animácie detské ihrisko vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Popis:
5 km od Trogiru, v stredisku Seget Vranjica. Pláž štrková, okruhliaková a kamenistá, vybavená sprchami, slnečníkmi a ležadlami. Ex Apartmány a Mobilné domy Belveder Trogir Vranjica.

Vybavenie:
bazén, detské ihrisko, dalmatínska reštaurácia, pizzeria, cukráreň, dva plážové bary, supermarket, trezor na recepcii, bankomat, Wi-fi v spoločných priestoroch, kotvisko pre lode, lodná linka do Trogiru, animácie pre deti aj dospelých, šport: tenis, stolný tenis, mini golf, basketbal a volejbal, vodné športy. Pes povolený za poplatok na mieste. Na mieste sa platí záverečné upratovanie (je možné vyžiadať v recepcií čistiace prostriedky a apartmán pri odchode upratať. V tom prípade sa záverečné upratovanie neplatí).

Ubytovanie:
stredisko má 66 apartmánov v západnej časti areálu a 80 mobilných domov situovaných v južnej časti, všetky mobilné domy s výhľadom na more - priamym alebo čiastočným. Apartmány a mobilné domy sú plne vybavené: chladnička, varná doska, kuchynský riad, posteľná bielizeň, uteráky, klimatizácia, kúpeľňa. APT 2+2 – 33m2, 2-lôžková spálňa + obývacia izba s kuchynským kútom, terasa, nové TV SAT, priebežne sa vybavajú mikrovlnými rúrami a wifi. Terasa 10 m2. APT 4+2 - 43m2, 2x – 2-lôžková spálňa + obývacia izba s kuchynským kútom, s balkónom, nové TV so SAT, priebežne sa vybavajú mikrovlnými rúrami a wifi, kúpeľňa so sprchou a WC a ďalšie samostatné WC. Terasa so sedením 5 m2. MD 4+2 kategória 4* - 32 m2, 2 spálne (1 spálňa s manželskou posteľou a 1 spálňa s 2 samostatnými lôžkami) obývacia izba s kuchyňou, dve kúpeľne so sprchou a WC, terasa so stolom a 4 stoličkami. Priebežne sa vybavujú wifi. MD Superior sú 20 - 50 m od mora, MD Standard 50 - 150 m od mora. Prístelky sú vhodné pre dospelú osobu + dieťa alebo pre 2 deti do 12 rokov. Detská postieľka za poplatok na mieste.

Stravovanie:
individuálne. Možnosť na mieste doplatiť raňajky.

Poznámka:
Povinné poplatky na mieste: - registračný poplatok 1€/osoba záverečné upratovanie 60€ (alebo bez poplatku, ak hosť po sebe uprace) Doobjednané služby s platbou na mieste: - pes 10€/noc - detská postieľka 10€ - raňajky dospelá osoba 14€, dieťa do 12 rokov 7€


Popis:
Detské postieľky sú k dispozícii za poplatok, a hostia môžu vyžiadať službu upratovania na mieste alebo vykonať upratovanie sami.
 

Kalkulácia zájazdu:

Amadria Park Camping Trogir:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)