Blue Sea Costa Bastian

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Costa Tequise

****x
Blue Sea Costa Bastian
Blue Sea Costa Bastian Blue Sea Costa Bastian Blue Sea Costa Bastian
Blue Sea Costa Bastian Blue Sea Costa Bastian Blue Sea Costa Bastian


Termín: od 9.5.2024 do 16.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323986
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 82599234
Cena od: 458,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Blue Sea Costa Bastian   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program miniklub tobogán parkovisko jacuzzi, vírivka TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 850 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 12 km
Úvod:
Hotel je ideálnou voľbou pre všetkých dovolenkárov, ktorí túžia po relaxe, spoznávaní pekných miest a získavaní nových zážitkov.

Poloha:
Hotel je situovaný v okrajovej a pokojnej oblasti strediska Costa Teguise. Ulice s rešturáciami, kaviarničkami, barmi a nákupnými možnostťami sa nachádzajú cca 500 m od hotela. Hotel je 700 m od pobrežia a v širšom okolí hotela je viacero piesočnatých pláži, tá najbližšia je vzdialená 850 m. Hotel je vzdialený 12 km od letiska.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, lobby, bufetová reštaurácia, pool bar, vonkajší bazén s jacuzzi, detský bazén so šmykľavkou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, udržiavaná záhrada, WI-FI pripojenie zdarma, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, detský klub, plážové osušky za vrátnu zálohu, výťah, parkovanie

Izby:
Hotelový komplex sa rozprestiera v peknej záhrade a ponúka štandardné dvojlôžkové izby (dvojlôžko), superior izby (2xdvojlôžko) a junior suity (dvojlôžko a prístelky formou rozkladacej pohovky). Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC, fén, klimatizáciu, TV, WI-FI pripojenie zdarma, telefón, trezor (za poplatok) a balkón s posedením.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, zákusok, džús, čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
V okolí hotela sa nachádza hneď niekoľko pekných piesočnatých plaži, a to Playa Bastian (850 m od hotela), Playa del Jablillo (1,8 km od hotela) alebo známa Playa de las Cucharas.


Popis:
Hotel je ideálnou voľbou pre všetkých dovolenkárov, ktorí túžia po relaxe, spoznávaní pekných miest a získavaní nových zážitkov.
 

Kalkulácia zájazdu:

Blue Sea Costa Bastian:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)