Caybeach Sun

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Playa Blanca

***xx
Caybeach Sun
Caybeach Sun Caybeach Sun Caybeach Sun
Caybeach Sun Caybeach Sun Caybeach Sun





Termín: od 9.5.2024 do 16.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323987
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky
Kód termínu: 83964083
Cena od: 324,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Caybeach Sun   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný biliard bicykle práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 700 m
Od centra: 800 m
Od letiště: 28 km
Úvod:
Komplex je obklopený mohutnými záhradami, ktoré tvoria kontrast s okolím krajiny v tejto oblasti. Je ideálnou voľbou pre páry a rodiny a v obklopení pekného prostredia každému poskytne to, čo bude počas svojej dovolenky potrebovať.

Poloha:
Caybeach Sun Hotel má ideálnu polohu v obľúbenom stredisku Playa Blanca a je vzdialený 700 m od najbližšej peknej pláže Playa Dorada a 800 m od centra letoviska, kde nájdete reštaurácie, kaviarne či nákupné možnosti. Hotel sa nachádza 28 km od letiska.

Hotel:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, pool bar, 2 vonkajšie bazény (1 v zimných mesiacoch vyhrievaný), detský bazén (v zimných mesiacoch vyhrievaný), bazén s tobogánom a šmykľavkami, vnútorný bazén, mini klub, detské ihrisko, zdarma lehátka a slnečníky pri bazéne, plážové osušky (za depozit), WI-FI pripojenie, biliard, spoločenská miestnosť, práčovňa, úschovňa batožiny, multisport ihrisko, fitness centrum, požičovňa áut a bicyklov

Izby:
K dispozícii sú jednospálňové a dvojspálňové apartmány (dvojlôžko v spálni a prístelka formou pohovky v obývacej časti). Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou (vaňa/ sprcha , WC, sušič vlasov, zrkadlo), vybaveným kuchynským kútom, uterákmi a posteľnou bielizňou, WI-FI pripojením, klimatizáciou, telefónom, káblovou/satelitnou TV, trezorom (za poplatok), balkónom alebo terasou.

Stravovanie:
bez stravy, raňajky, polpenzia - formou bufetu,

Pláž:
Pekná široká piesočnatá pláž Playa Dorada sa nachádza 700 m od hotela a menšia piesočnatá pláž Playa Blanca je vzdialená 1 km od hotela.


Popis:
Je ideálnou voľbou pre páry a rodiny a v obklopení pekného prostredia každému poskytne to, čo bude počas svojej dovolenky potrebovať.
 

Kalkulácia zájazdu:

Caybeach Sun:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)