Playa Vista Azul

Destinácia: Kuba » Playa Giron

*****
Playa Vista Azul
Playa Vista Azul Playa Vista Azul Playa Vista Azul
Playa Vista Azul Playa Vista Azul Playa Vista Azul








Termín: od 8.5.2024 do 16.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1302118
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83110661
Cena od: 3 819,00 €
+ príplatky od: 435,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Playa Vista Azul    *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tenis volejbal masáž vodné bicykle kajak, kanoe katamarán jacuzzi, vírivka salón krásy petanque, bocca lekárska služba práčovňa, čistiareň basketbal TV jóga detský bazén babysitting piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 7 km
Od letiště: 35 km
Popis:
moderný hotelový rezort, otvorený v roku 2015, sa vzdušnou a priestrannou architektúrou je rozdelený do niekoľkých častí, nachádza sa uprostred tropickej záhrady a ponúka ubytovanie vo vilkách s krásnym výhľadom na more alebo v hlavnej budove.

Vybavenie:
recepcia s lobby, 501 izieb, 6 reštaurácií (z toho 5 A la carte), 6 barov, obchod so suvenírmi, Wi-Fi zadarmo. Za poplatok služby lekára, práčovňa, stráženie detí, salón krásy, masáže, požičovňa áut a motoriek.

Pláž:
ku komplexu patria 2 menšie piesočnaté pláže s bielym pieskom, ktoré sú rozdelené útesom. Ležadlá a slnečníky na pláži bez poplatku, k dispozícii sú plážové uteráky (platí sa len vratná záloha).

Zábava a šport:
3 bazény, detský bazén, detský klub (4-12 rokov), teens club (13-17 rokov), jacuzzi. All Inclusive program zahŕňa: fitnescentrum, jóga, lekcie tanca, penové párty, vodné pólo, beach volejbal, boccia, bingo, tenisový kurt, basketbal, centrum vodných športov (kajaky, katamrán, vodné bickyle), animačné programy a večerné show.

Stravovanie:
All Inclusive zahŕňa: raňajky, obedy aj večere formou bufetu v hlavnej reštaurácii, snacky a občerstvenie počas dňa, neobmedzenú konzumáciu nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov 24 hodín. 3 krát do týždňa možnosť večere v A la carte reštaurácii - nutná rezervácia vopred. 

Vybavenie izieb:
moderné izby s kúpeľňou/WC, fénom, klimatizáciou, stropným ventilátorom, SAT-TV, kávovarom, telefónom, minibarom, trezorom, žehličkou a žehliacou doskou, balkónom alebo terasou. V základnej cene izba Standard. Na izbe je možné ubytovať maximálne 3 dospelé osoby alebo 2 dospelé osoby + 2 deti.

Poznámka:
Vyšší štandard ubytovania na vyžiadanie. Typy izieb sú: Deluxe Room, Deluxe Pool View Room, Deluxe Privilege Room, Deluxe Priviledge Ocean View Room, Deluxe Privilege Ocean Front Room, Royal Master Suite.


Popis:
Moderný hotelový rezort, otvorený v roku 2015, sa vzdušnou a priestrannou architektúrou je rozdelený do niekoľkých častí, nachádza sa uprostred tropickej záhrady a ponúka ubytovanie vo vilkách s krásnym výhľadom na more alebo v hlavnej budove.
 

Kalkulácia zájazdu:

Playa Vista Azul :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)