Bluesea Club Marthas

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cala D´Or

****x
Bluesea Club Marthas
Bluesea Club Marthas Bluesea Club Marthas Bluesea Club Marthas
Bluesea Club Marthas Bluesea Club Marthas Bluesea Club Marthas



Termín: od 3.5.2024 do 8.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1324030
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / all Inclusive
Kód termínu: 84085663
Cena od: 211,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Bluesea Club Marthas   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis diskotéka lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 350 m
Od centra: 200 m
Od letiště: 70 km
Úvod:
Hotel je situovaný v stredisku Cala d´Or, ktoré ponúka peknú prírodnú scenériu, množstvo zátok, menších útesov a jedinečných výhľadov. Je vhodnou voľbou pre aktívnych dovolenkárov, ale aj pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť.

Poloha:
hotel sa nachádza v stredisku Cala d´Or, ktoré ponúka príjemnú atmosféru a množstvo menších piesočnatých pláži v okolitých zátokách. Najbližšie reštaurácie, bary a nákupné možnosti nájdete v okolí, cca 200 m od hotela. Rušnejšie centrum letoviska je vzdialené 3 km. Vzdialenosť od letiska je 70 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, hotelová reštaurácia, bar, bar pri bazéne/snack bar, vonkajšie bazény s ležadlami a slnečníkmi zdarma, vnútorný vyhrievaný bazén, Wi-Fi pripojenie zdarma pri recepcii, hotelový animačný program pre deti a dospelých, detské ihrisko, diskotéka, menšie fitnescentrum, tenisový kurt, úschovňa batožiny, služby práčovne a lekára (za poplatok).

Izby:
štúdia a apartmány sú umiestnené vo viacerých 3-poschodových budovách. Štúdia tvorí jedna miestnosť, majú 2 (zväčša oddelené) lôžka/pohovky. Apartmány tvorí obývacia časť s 2 pohovkami, ktorá je spojená s kuchynkou a oddelená spálňa s dvoma spojenými lôžkami. Štúdiá aj apartmány sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC, zariadenou kuchynkou s chladničkou, klimatizáciou, SAT TV, balkónom/terasou s posedením, služby za poplatok: Wi-Fi pripojenie, trezor. Možnosť jednolôžkových izieb v obmedzenej kapacite.

Stravovanie:
bez stravy, raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obed, večere v hlavnej reštaurácii. Počas dňa ľahké občerstvenie v snack bare, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v čase od 10.00 – 23.00 hod. Hotel má aj ďalšiu reštauráciu Natalie, ale stravovanie v nej koncept all inclusive nezahŕňa.

Pláž:
v okolitých zátokách sa nachádza viacero menších piesočnatých pláži, tie najbližšie sú v zátoke Cala d'Egos a Caló d'es Pou/Es Forti beach (obe 350 m od hotela), ďalšie v okolí 2-3 km. Ležadlá a slnečníky na plážach sú za poplatok.


Popis:
Hotel ponúka peknú prírodnú scenériu, v okolitých zátokách sa nachádza viacero menších piesočnatých pláži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bluesea Club Marthas:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)