Bluesea Ses Cases

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cala D´Or

***xx
Bluesea Ses Cases
Bluesea Ses Cases Bluesea Ses Cases Bluesea Ses Cases
Bluesea Ses Cases Bluesea Ses Cases Bluesea Ses Cases



Termín: od 3.5.2024 do 8.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1324032
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / all Inclusive
Kód termínu: 83981967
Cena od: 171,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Bluesea Ses Cases   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum tenis stolný tenis diskotéka lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detské animácie detské ihrisko
Od pláže: 350 m
Od centra: 200 m
Od letiště: 70 km
Úvod:
Apartmány sú súčasťou príjemného komplexu, ktorí je v obklopení peknej záhrady a zelene, návštevníkom ponúka možnosť relaxu, ale vďaka okolitej scenérii aj možnosti preskúmať okolité zaujímavé miesta, ktoré Cala d´Or ponúka.

Poloha:
aparthotel je situovaný v stredisku Cala d´Or, ktoré ponúka peknú prírodnú scenériu, množstvo zátok, menších útesov a výhľadov. Nachádza sa vedľa hotela BlueSea Club Marthas, tvoria komplex a hostia využívajú a zdieľajú zázemie a služby, ktoré hotel ponúka. Najbližšie reštaurácie, bary a nákupné možnosti nájdete v okolí, cca 200 m od hotela. Rušnejšie centrum letoviska je vzdialené 3 km. Vzdialenosť od letiska je 70 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, hotelová reštaurácia, bar, bar pri bazéne/snack bar, vonkajšie bazény s ležadlami a slnečníkmi zdarma, Wi-Fi pripojenie zdarma pri recepcii, hotelový animačný program pre deti a dospelých, detské ihrisko, diskotéka, menšie fitnescentrum, tenisový kurt, stolný tenis, úschovňa batožiny, služby práčovne a lekára (za poplatok)

Izby:
apartmány sú umiestnené vo viacerých vilkách, tvorí ich obývacia časť s 2 pohovkami, ktorá je spojená s kuchynkou a oddelená spálňa s dvoma spojenými lôžkami. Sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC, zariadenou kuchynkou s chladničkou, klimatizáciou, SAT TV, balkónom/terasou s posedením, služby za poplatok: Wi-Fi pripojenie, trezor.

Stravovanie:
bez stravy, raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive - raňajky, obed, večere v hlavnej reštaurácii. Počas dňa ľahké občerstvenie v snack bare, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v čase od 10.00 – 23.00 hod. Hotel má aj ďalšiu reštauráciu Natalie, ale stravovanie v nej koncept all inclusive nezahŕňa.

Pláž:
v okolitých zátokách sa nachádza viacero menších piesočnatých pláži, tie najbližšie sú v zátoke Cala d'Egos a Caló d'es Pou/Es Forti beach (obe 350 m od hotela), ďalšie v okolí 2-3 km. Ležadlá a slnečníky na plážach sú za poplatok.


Popis:
Apartmány sú súčasťou príjemného komplexu, ktorí je v obklopení peknej záhrady a zelene, návštevníkom ponúka možnosť relaxu. V okolitých zátokách sa nachádza viacero menších piesočnatých pláži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bluesea Ses Cases:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)