Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only)

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cala Millor

****x
Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only)
Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only) Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only) Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only)
Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only) Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only) Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only)











Termín: od 11.5.2024 do 15.5.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1327692
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83971748
Cena od: 292,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only)   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum bazén vnútorný wellness, spa jacuzzi, vírivka TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 250 m
Od letiště: 65 km
Úvod:

Caleia Talayot Spa Hotel je určený výlučne pre dospelých hostí (16+ rokov) a ponúka útočisko s vynikajúcimi službami a priestorom na relaxáciu. Hotel kombinuje zariadenie v modernom štýle s privilegovanou polohou na pláži, ktorá je ideálna na romantické výlety alebo dovolenky s priateľmi.


Poloha:

Hotel sa nachádza v blízkosti pláže s malebnou promenádou, len 250 metrov od mora. Hotel je situovaný na východnom pobreži ostrova v letovisku Cala Millor, v peknom prostredí obklopenom obchodmi, kaviarňami, barmi a reštauráciami. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 65 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, lobby, hotelová reštaurácia, snack bar,  slnečná terasa s ležadlami a „nekonečným“ bazénom a výhľadom na more, menšia posilňovňa, relaxačná zóna, Wi-Fi pripojenie, hotelový trezor (za poplatok), úschovňa batožiny, výťah, zapožičanie auta (za poplatok), spa a wellness (za poplatok)


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby s výhľadom na more, bočným výhľadom na more a výhľadom do okolia. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok), set na prípravu čaju a kávy.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Pekná dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je od hotela vzdialená len 250 m. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. Na pláži možnosť vodných športov a pobrežná promenáda pre príjemné prechádzky.



 

 




Popis:
Caleia Talayot Spa Hotel je určený výlučne pre dospelých hostí (16+ rokov) a ponúka útočisko s vynikajúcimi službami a priestorom na relaxáciu. 
 

Kalkulácia zájazdu:

Caleia Talayot Spa Hotel (Adults Only):
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)