Sorriso Thermae Resort

Destinácia: Taliansko » Kampánia (Neapol)

****x
Sorriso Thermae Resort
Sorriso Thermae Resort Sorriso Thermae Resort Sorriso Thermae Resort
Sorriso Thermae Resort Sorriso Thermae Resort Sorriso Thermae Resort




Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1282423
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82314636
Cena od: 959,00 €
+ príplatky od: 190,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Sorriso Thermae Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub parkovisko bazén vnútorný wellness, spa sauna domáce zviera TV bazén termálny doprava na pláž detský bazén piesočnatá pláž
Od pláže: 500 m
Od centra: 2 km

Popis:
hotelový komplex sa nachádza na výbežku nad zálivom pláže Citara a Poseidonovými záhradami (zostup pre hotelových hostí po upravených schodíkoch, cca 400 m alebo zvoz mikrobusom od recepcie zdarma). Komplex je rozdelený do niekoľkých budov v rozľahlej záhrade a v jeho blízkosti sa nachádza niekoľko butikov a dva minimarkety.

Vzdialenosti:
od mora: cca 500 m od centra: cca 2 000 m autobusová zastávka: cca 100 m


Vybavenie a služby:
recepcia, dve klimatizované reštauračné haly, americký bar, piano bar, pool bar, dva vonkajšie termálne bazény s hydromasážou, dva kryté termálne bazény s hydromasážou, detský bazén so sladkou vodou, detský letný klub, moderné termálne centrum so saunou a Beauty Spa ,,Elisir“ (za poplatok), malé fitness, fínska sauna, Wi-Fi, 4 parkoviská. Pes možný.  


Ubytovanie:
klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej resp. dvoch prísteliek, sprcha s WC, TV so satelitom, fén, telefón, trezor, Wi-Fi, minibar, balkón. Možnosť izieb s výhľadom na more (za príplatok).

Stravovanie:
v hotelovej reštaurácií formou polpenzie resp. plnej penzie; raňajky – bufet, večere servírované – výber z menu, zeleninový bufet.  

Tip:
okruh ostrovom ISCHIA, vykopávky POMPEJE a sopka VESUV, NEAPOL, pobrežie (POSITANO, AMALFI, RAVELLO), ostrov CAPRI, CASERTA a HERCULANEUM

Doprava:
individuálna / letecká

Zľavy:
Zľava SENIOR 55+: -3%/osoba. Zľava verný klient: -3%/osoba.

Poznámky:
Autobusová doprava je prevádzkovaná v spolupráci s českými cestovnými kanceláriami s odchodom z Brna, Prahy alebo Plzne. Možné odlety aj z Budapešti a Krakowa (na vyžiadanie).


Popis:
Hotelový komplex sa nachádza na výbežku nad zálivom pláže Citara a Poseidonovými záhradami (zostup pre hotelových hostí po upravených schodíkoch, cca 400 m alebo zvoz mikrobusom od recepcie zdarma).
 

Kalkulácia zájazdu:

Sorriso Thermae Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)