Club Sun Heaven Family And Spa

Destinácia: Turecko » Alanya » Alanya

****x
Club Sun Heaven Family And Spa
Club Sun Heaven Family And Spa Club Sun Heaven Family And Spa Club Sun Heaven Family And Spa
Club Sun Heaven Family And Spa Club Sun Heaven Family And Spa Club Sun Heaven Family And Spa




Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336916
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 84103241
Cena od: 490,10 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Club Sun Heaven Family And Spa   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum detský kútik miniklub bazén vnútorný stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal futbal masáž biliard jacuzzi, vírivka diskotéka salón krásy petanque, bocca šípky aqua aerobic, gym bezbariérový prístup TV detský bazén detské animácie detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m
Od centra: 12 km
Od letiště: 52 km

Poloha
Hotel sa nachádza v Antalyi, 12 km od centra mesta Alanya. Letisko Gazipasa je vzdialené 52 km od hotela. Hotely v blízkosti: Sunside Beach, Grand Kolibri Prestij, Ruza Otel, Xoria Beach, Sea Time.


Základné informácie
Hotel bol otvorený v roku 1996 (nové budovy boli postavené v rokoch 2015 a 2020), naposledy bol zrekonštruovaný v roku 2019. Celková rozloha objektu je 22 000 m2 Skladá sa z troch nových 6-poschodových budov (2015 a 2020) a troch ďalších 5-poschodových budov, k dispozícii sú výťahy. Hotel umožňuje ubytovanie hendikepovaným hosťom, k dispozícii sú aj invalidné vozíky (bez poplatku) a rampy na mieste.

Pre deti
- detská postieľka, na požiadanie - detské animácie - miniklub (3-11 rokov) - minidiskotéka - detský vonkajší bazén, 5 šmykľaviek - vnútorný bazén pre deti - detské ihrisko - detský bufet - v reštaurácii sú k dispozícii vysoké stoličky - detské kočíky (za poplatok, na základe rezervácie) 

Vybavenie izieb
Hotel má 409 izieb. Izby sú vybavené: - klimatizáciou - TV - Wi-Fi (za poplatok) - minibar (voda denne) - kávovar - telefón - trezor (za poplatok) - sprcha - papuče - toaletné potreby - fén Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.  

Strava
- hlavná reštaurácia pre 1000 osôb - plážová reštaurácia - 5 barov

Koncept
UAI - ultra all inclusive Koncept zahŕňa: raňajky, obedy a večere - formou bufetu, neskoré raňajky; neskoré večere; občerstvenie, dezerty, gözleme - v určitých hodinách, nočná polievka, niektoré miestne alkoholické (10:30-02:00) a nealkoholické nápoje (09:30 – 02:00). Všetky importované nápoje a nealkoholické nápoje, turecká káva, koktaily, všetky nápoje v disco bare - za poplatok. Všetky nápoje po 23.00 hod. sú spoplatnené.


Šport a zábava
- fitness - aerobik, aqua aerobik - amfiteáter - diskotéka (nápoje za poplatok) - animácie - stolný tenis - šípky, boccia - biliard (za poplatok) - detský kútik (za poplatok) - plážový futbal/volejbal - vodné športy (za poplatok) - spa centrum - masáže (za poplatok) - hammam, sauna, vírivka (za poplatok) - salón krásy (platené)

Pláž
Vlastná piesočnato-kamienková pláž sa nachádza 50 metrov od hotela, cez cestu. Ležadlá, slnečníky – bez poplatku, plážové osušky - na kauciu, za poplatok. Plážové pavilóny - za poplatok. Vstup do mora - piesok, kamienky 


Popis:
Hotel umožňuje ubytovanie hendikepovaným hosťom, k dispozícii sú aj invalidné vozíky (bez poplatku) a rampy na mieste. Pre deti: detská postieľka, na požiadanie - detské animácie - miniklub (3-11 rokov) - minidiskotéka - detský vonkajší bazén, 5 šmykľaviek - vnútorný bazén pre deti - detské ihrisko - detský bufet - v reštaurácii sú k dispozícii vysoké stoličky - detské kočíky (za poplatok, na základe rezervácie). 
 

Kalkulácia zájazdu:

Club Sun Heaven Family And Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)