Elysee Beach

Destinácia: Turecko » Alanya » Alanya

***xx
Elysee Beach
Elysee Beach Elysee Beach Elysee Beach
Elysee Beach Elysee Beach Elysee Beach




Termín: od 25.5.2024 do 30.5.2024 - 6/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1336525
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 84022757
Cena od: 376,35 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Elysee Beach   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž biliard šípky lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 800 m
Od letiště: 124 km

Tento mestský hotel je obľúbeným miestom nie len vďaka vynikajúcej lokalite v blízkosti rušného centra Alanye, ale aj kvôli polohe priamo na známej Kleopatrinej pláži. V roku 2018 prešiel hotel rekonštrukciou.


Poloha:

Hotel sa nachádza v obľúbenom letovisku Alanya na pobreží Stredozemného mora. Nákupné možnosti sa nachádzajú v tesnej blízkosti hotela. Centrum Alanye je vzdialené iba 800 m a dostanete sa tam buď prijemnou prechádzkou, alebo môžete využiť miestnu dopravu. Medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené 124 km a samotné centrum tohto historického mesta 130 km.


Vybavenie:
7- poschodová budova, 60 izieb, výťah, recepcia, lobby s WiFi, reštaurácia, a´ la carte reštaurácia (medzinárodná), 2 bary, bazén s oddelenou detskou časťou, ležadlá a slnečníky pri bazéne, večerné animácie, fitnes, stolný tenis, šípky, boccia. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, masáže, sauna, parná miestnosť, biliard, lekár, práčovňa.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prísteľky (23 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, balkon/ terasa. Za poplatok: minibar, trezor.

Stravovanie:

Polpenzia formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, a´la carte reštaurácia 12:00-16:30, večere 19:00 - 21:00. Podrobný rozpis konceptu stravovania dostanete na recepcii pri ubytovaní.


Pláž:
Hotel sa rozprestiera priamo na Kleopatrinej pláži. Osušky sú k dispzícii za depozit. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky a široký výber motorových a bezmotorových vodných športov sú na pláži za poplatok.


Popis:
2 bary, bazén s oddelenou detskou časťou, ležadlá a slnečníky pri bazéne, večerné animácie, fitnes, stolný tenis, šípky, boccia. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, masáže, sauna, parná miestnosť, biliard, lekár, práčovňa. Hotel sa rozprestiera priamo na Kleopatrinej pláži. Osušky sú k dispzícii za depozit. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky a široký výber motorových a bezmotorových vodných športov sú na pláži za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Elysee Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)