Elysee Beach

Destinácia: Turecko » Alanya » Alanya

***xx
Elysee Beach
Elysee Beach Elysee Beach Elysee Beach
Elysee Beach Elysee Beach Elysee Beach


Termín: od 25.5.2024 do 1.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336918
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 84103412
Cena od: 558,30 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Elysee Beach   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž jacuzzi, vírivka petanque, bocca šípky TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m
Od centra: 800 m
Od letiště: 125 km
Popis
Vzdialenosť od letiska: 125 km Najbližšie mesto (km): Alanya 800 m Typ pláže: Piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 50 m

Poloha
Hotel sa nachádza 800m od centra mesta Alanye, v dostupnej vzdialenosti sú obchody, reštaurácie a pamiatky, medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 125 km. 

Základné informácie
Tento jednoduchší hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie a najmä pre tých, ktorí chcú svoju dovolenku stráviť priamo v centre letoviska. Nachádza sa v bezprostrednej blízkosti Kleopatrinej pláže a neďaleko od centra mesta Alanya, kde je k dispozícii množstvo nákupných možností, barov a reštaurácií. Hotel má spolu 60 izieb, vstupnú halu s 24-hodinovou recepciou, WiFi na recepcii, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou.

Pre deti
Zdarma deti môžu využiť detský bazén a rôzne aktivity na pláži za poplatok.

Wellness
Za poplatok môžete využiť turecký kúpeľ, saunu, masáže alebo vírivku. Rovnako odporúčame návštevu pravého tureckého hammamu, viac informácií u nášho delegáta. 

Vybavenie izieb
Štandardné izby sú vybavené balkónom, SAT-TV, klimatizáciou, telefónom, mini barom (za poplatok), trezorom (za poplatok), kúpeľňou s WC a fénom. Eco a Promo izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.

Strava
Hotelovým hosťom je k dispozícii hlavná reštaurácia ponúkajúca domácu i medzinárodnú kuchyňu. K dispozícii sú za poplatok lobby bar a bar pri bazéne.

Koncept
Polpenzia zahŕňa raňajky a večere vo forme bufetových stolov. Nealkoholické nápoje, miestne alkoholické nápoje, teplé nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia na recepcii hotela pri ubytovaní.  

Šport a zábava
K dispozícii sú stolný tenis, šípky, boccia, vodné športy na pláži, večerný program. 

Pláž
Známa a vyhľadávaná Kleopatrina piesočnatá pláž sa nachádza priamo pred hotelom. Ležadlá, matrace a slnečníky sú na pláži za poplatok, pri bazéne bez poplatku. 

Web
Bližšie informácie na: www.elyseehotels.com

Popis:
Tento jednoduchší hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie a najmä pre tých, ktorí chcú svoju dovolenku stráviť priamo v centre letoviska. Nachádza sa v bezprostrednej blízkosti Kleopatrinej pláže a neďaleko od centra mesta Alanya, kde je k dispozícii množstvo nákupných možností, barov a reštaurácií.
 

Kalkulácia zájazdu:

Elysee Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)