Rubi

Destinácia: Turecko » Alanya » Incekum

****x
Rubi
Rubi Rubi Rubi
Rubi Rubi Rubi




Termín: od 25.5.2024 do 30.5.2024 - 6/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1336250
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84025958
Cena od: 382,85 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Rubi    ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar animačný program fitness centrum detský kútik miniklub stolný tenis aerobik wellness, spa turecké kúpele masáž lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 95 km
V Rubi Hotel  na Vás čakajú špeciálne masáže a liečebné programy. Zažijete chvíle a pocit slobody, ktorý objíme vašu pokožku prostredníctvom masážnych kúpeľov, masážnych terapií pripomínajúcich rozprávky.

Poloha:
Veľmi moderný hotelový rezort je situovaný priamo pri krásnej piesočnatej pláži v letovisku Inkcekum. Nákupné možnosti a zábavu majú hostia v 500 m vzdialenom centre mesta. Najbližšie mesto Alanya je vzdialené 22Km od rezorta, letisko v Antályí je vzdialené 95Km.

Vybavenie:
223 izieb, lobby, recepcia, 2 reštaurácie, 2 bary, snack, 2 bazény, welness centrum, a´la carte reštaurácie (turecká, rybacia) 1 vstup zdarma, nutná rezervácia vopred., fitness, kids club, detské ihrisko, mini disco, stolný tenis, aerobic. živá hudba, animácie. Za poplatok: a´la carte reštaurácie, doktor, práčovňa, telefón, obchody, masáže, peeling, trezor.

Ubytovanie:
A block, 4-lôžkové izby s možnosťou 1 prísteľky s výhľadom na more, za deti sa v tomto hoteli považujú osoby mladšie ako 12r., B block, štandardné izby 2+2 ( výhľad na krajinu), štandardné 2+1 (výhľad na more), klimatizácia, kúpeľňa, balkón/terasa, sprcha, susič na vlasy, papuče, TV, minibar ( 1,5l vody denne zadarmo). Za poplatok: trezor.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 7:30-10:00, obed 12:30-14:30, večera 19:00-21:00, a´la carte reštaurácie (1x vstup zdarma, nutná rezervácia vopred), snack (polievky) 13:00-00:00, bar pri bazéne 10:00-00:00, miestne alhoplické a nealkoholické nápoje a niektoré imporotvané nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (po 1. vstupe zdarma). Presný rozpis All inclusive programu dostanete na recepcií pri ubytovaní.

Pláž:
Piesočnatá pláž priamo pri rezorte s pozvoľným vstupom do mora Vám ponúkne mnoho motorových aj nemotorových športov. Pláž je prispôsobená pre deti aj neplavcov. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky sú zdarma. Športy sú za poplatok.


Popis:
Piesočnatá pláž priamo pri rezorte s pozvoľným vstupom do mora Vám ponúkne mnoho motorových aj nemotorových športov. Pláž je prispôsobená pre deti aj neplavcov. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky sú zdarma. Športy sú za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Rubi :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)