Throne Seagate Belek

Destinácia: Turecko » Belek » Belek

*****
Throne Seagate Belek
Throne Seagate Belek Throne Seagate Belek Throne Seagate Belek
Throne Seagate Belek Throne Seagate Belek Throne Seagate Belek










Termín: od 4.6.2024 do 11.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312017
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 81834727
Cena od: 619,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Throne Seagate Belek   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program animačný program večerný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa volejbal masáž biliard kaderníctvo nechtové štúdio petanque, bocca šípky TV detský bazén detské animácie babysitting plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 7 km
Od letiště: 35 km
Úvod:
Clover Magic Seagate Belek je obľúbený hotelový rezort rozliehajúci sa priamo na nádhernej širokej pláži, nachádza sa v obľúbenom letovisku Belek-Bogazkent, približne 7 km od centra mesta Belek. Medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené 35 km a centrum veľkomesta Antalya dýchajúce históriou  a mnohými nákupnými možnosťami je od hotela vzdialené 45 km.

Vybavenie:
hotel pozostáva z piatich poschodí a hlavnej budovy, 4 výťahy, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 2 a´la carte reštaurácie (talianska, stredomorská), 5 barov, vonkajší bazén, vonkajší detský bazén, vnútorný bazén, aquapark s 3 toboganmi, na programe sú denné a večerné animácie, amfiteáter, miniklub pre najmenších, mini disco, fitnes, gymnastika, step, aerobik, vodné pólo, boccia, plážový volejbal, šípky, stolný tenis, tenisové kurty, šach. Za poplatok: biliard, osvetlenie tenisového kurtu, SPA centrum, masáže, manikúra, pedikúra, kaderníctvo, požičovňa áut, babysitting.

Ubytovanie:
2-lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek, centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, fén na vlasy, LCD TV, WiFi, balkón. Za poplatok sú minibar a trezor.

Stravovanie:
ULTRA ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Hotel ponúka veľa možností na historické, kultúrne a oddychové vyžitie čím uspokojí očakávania klientov všetkých vekových kategórií. Veľkou výhodou je jeho blízkosť na letisko,  umiestnenie priamo na pláži a široké spektrum služieb, ktoré ocenia rovnako páry ako aj rodiny s deťmi.


Popis:
Clover Magic Seagate Belek je obľúbený hotelový rezort rozliehajúci sa priamo na nádhernej širokej pláži, nachádza sa v obľúbenom letovisku Belek-Bogazkent.
 

Kalkulácia zájazdu:

Throne Seagate Belek:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)