Corendon Playa Kemer

Destinácia: Turecko » Kemer » Beldibi

*****
Corendon Playa Kemer
Corendon Playa Kemer Corendon Playa Kemer Corendon Playa Kemer
Corendon Playa Kemer Corendon Playa Kemer Corendon Playa Kemer










Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333311
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 83839473
Cena od: 786,48 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Corendon Playa Kemer   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar animačný program večerný program fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž biliard kaderníctvo šípky lekárska služba práčovňa, čistiareň herňa TV detský bazén babysitting detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 10 km
Od letiště: 40 km

Popis
Vzdialenosť od letiska: Antalya medzinárodné letisko 40 km Najbližšie mesto (km): Kemer 10 Km Typ pláže: kamienkovo-piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 0 m


Poloha
Hotel sa nachádza v letovisku Kemer približne 10 km od centra mesta. Centrum Antalye je vzdialené 25 km. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 40 km.


Základné informácie
Grand Park Kemer je nový rezort, ktorý otvoril svoje brány v roku 2016. Hotel sa nachádza v pokojnejšom letovisku Kemer, v malebnom prostredí na úpätí hôr, borovicových lesov a zároveň na pobreží tyrkysového mora. Pozostáva z dvoch budov, kde sa celkovo nachádza 306 izieb. V hoteli sú klientom k dispozícii vonkajší i vnútorný bazén, detský bazén, niekoľko obchodov, kaderníctvo, čistiareň, zmenáreň, fitness a SPA centrum, služby lekára a fotografa.


Pre deti
Pre deti je mini klub, detské ihrisko, mini disko, detský bazén, detská stolička v reštaurácii, detská postieľka na vyžiadanie. Stráženie deti je za poplatok.


Wellness
Bez poplatku hotel poskytuje turecký kúpeľ a saunu. Za poplatok je možné využiť masáže, peeling, starostlivosť o telo a pleť.


Vybavenie izieb
Príjemné štandardné izby sú vybavené balkónom, klimatizáciou, SAT - TV, Wi-Fi, telefónom, trezorom, minibarom, kúpeľňou/WC a fénom.Eco a Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón. Hotel má k dispozícii izby pre hendikepovaných klientov.


Strava
V hlavnej reštaurácii podávajú jedla domácej i medzinárodnej kuchyne. K dispozícii sú aj a la carte reštaurácie, a niekoľko barov, vrátane baru pri bazéne.


Pláž
Súkromná kamienkovo-piesočnatá pláž sa nachádza priamo pred hotelom. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii bez poplatku.


Šport a zábava
Zdarma sú k dispozícii vonkajší bazén so šmýkačkami, vnútorný bazén, denné a večerné animácie. Za poplatok sú všetky vodné športy na pláži, biliard, herňa, fitness centrum, šípky, stolný tenis.


Koncept
Koncepty All Inclusive a Ultra All Inclusive zahŕňajú raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, občerstvenie počas dňa, vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje. Dovážané alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní na recepcii hotela. 


Web
Bližšie informácie na: www.corendonhotels.com.tr


Popis:
Grand Park Kemer je nový rezort, ktorý otvoril svoje brány v roku 2016. Hotel sa nachádza v pokojnejšom letovisku Kemer, v malebnom prostredí na úpätí hôr, borovicových lesov a zároveň na pobreží tyrkysového mora.
 

Kalkulácia zájazdu:

Corendon Playa Kemer:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)