Crystal Prestige Elite

Destinácia: Turecko » Kemer » Goynuk

*****
Crystal Prestige Elite
Crystal Prestige Elite Crystal Prestige Elite Crystal Prestige Elite
Crystal Prestige Elite Crystal Prestige Elite Crystal Prestige Elite










Termín: od 17.5.2024 do 25.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312556
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 84351991
Cena od: 712,08 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Popis zájazdu:

Popis zajazdu:
Hotelový komplex je vhodný pre náročných klientov. Môžete si tu vychutnať kvalitné služby, vynikajúcu gastronómiu, ale aj pohľad na pohorie Taurus v okolí.



Poloha:

Hotel sa nachádza na malebnom mieste v blízkosti strediska Kemer, len 8km od jeho centra, v časti Goynuk. Nákupné možnosti sú priamo v hoteli, ale aj v jeho okolí. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené cca 40km.



Vybavenie:

602 izieb, recepcia s lobby barom a Wifi, hlavná reštaurácia s oddelenou časťou pre deti, 4 x a la carte reštaurácie (talianska, turecká, rybacia, mexická), 4 bary. Vonkajšie bazény, 2 detské, aquapark s tobogánmi, vnútorný bazén, vnútorný detský bazén, miniklub (od 4-12r), detské ihrisko, denné a večerné animácie, živá hudba, kino, karaoke, disktéka, plážový volejbal, aerobik, boccia, step, tenisový kurt a tenisové vybavenie, šípky, basketbal, stolný tenis, minifutbal, fitnes, turecké kúpele, sauna, jacuzzi, parný kúpeľ, relaxačná miestnosť.




Ubytovanie:

2-lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek (max 2+2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodiné izby - duplex (dve miestnosti, dve kúpeľne, max 4+0), rodinné izby s výhľadom na bazén (dve miestnosti priechodné, max 2+2), bezbariérové izby. Centrálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha/vaňa, TV, Wifi, minibar (denne dopĺňaný), sena čaj/kávu, sušič na vlasy, trezor, balkón.



Stravovanie:

24hod ultra all inclusive formou bufetu. Raňajky, obedy, večere, neskorý snack, a la carte reštaurácie (rybacia, mexická, talianská, turecká s rezerváciou vopred), snack v miniklube, snack, zmrzlina, gozleme, cukráreň, bar pri bazéne, lobby bar, športový bar, disko bar, detské menu. Lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy počas raňajok.

Za poplatok: importované nápoje, a la carte reštaurácia rybacia. V reštauráciach a baroch sa vyžaduje dress code. Podrobný popis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.




Pláž:

Súkromná pieskovo - kamienková pláž sa nachádza približne 200m od hotela. Je ocenená modrou vlajkou a dostanete sa na ňu cez špeciálny plážový most. Plážový servis ako slnečníky, lehátka, osušky a matrace sú v rámci programu all inclusive zadarmo. Plážový bar od 10:00 - 18:00hod zadarmo. Obedný snack na pláži od 12hod. Vodné športy sú na pláži za poplatok.




Crystal Prestige Elite   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal futbal masáž biliard jacuzzi, vírivka diskotéka salón krásy petanque, bocca bowling šípky lekárska služba nákupná pasáž práčovňa, čistiareň práčovňa, čistiareň basketbal minifutbal TV stolný futbal,kalčeto detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 8 km
Od letiště: 40 km

Hotel Vás očarí krásnym prostredím a môžete si tu vychutnať kvalitné služby, vynikajúcu gastronómiu, ale aj pohľad na pohorie Taurus.


Poloha:

Hotel sa nachádza na malebnom mieste v blízkosti strediska Kemer, len 8 km od jeho centra, v časti Goynuk. Nákupné možnosti sú priamo v hoteli, ale aj v jeho okolí. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 40 km.


Vybavenie:
3-4 poschodová budova, 589 izieb, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia s oddelenou časťou pre deti, 4 a´la carte reštaurácie (talianska, turecká, rybacia, mexická), 4 bary, 4 bazény, 2 detské bazény, aquapark s tobogánmi, vnútorný bazén, vnútorný detský bazén, miniklub (4-12 r.), detské ihrisko, denné a večerné animácie, živá hudba, kino, karaoke, disco, plážový volejbal, aerobik, boccia, step, tenisový kurt, šípky, basketbal, stolný tenis, mini futbal, fitnes, turecké kúpele, sauna, jacuzzi, parná miestnosť. Za poplatok: SPA centrum, masáže, VIP hamam (rezervácia nutná vopred), salón krásy, osvetlenie tenisového kurtu, babysitting (iba pre deti staršie ako 3 r., rezervácia nutná vopred), bowling, biliard, stolný futbal, herňa, obchody, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek (34 m2, max. 2+2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné dublex izby (50-57 m2, 2 miestnosti, 2 kúpelne, max. 4+1), klimatizácia, kúpelňa, sprcha/vaňa, TV, WiFi, minibar (dopĺňaný denne), set na čaj a kávu, sušič na vlasy, trezor, balkón.

Stravovanie:
24- hod. ultra all inclusive formou bufetu. Raňajky 07:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 18:30 - 21:30, nočné občerstvenie 21:30 - 07:00, a´la carte reštaurácie 18:30 - 21:30 (1x za pobyt zadarmo, rezervácia nutná vopred), snack v mini klube 15:00 - 17:00, snack 11:00 - 18:00, zmrzlina 11:00 - 23:00, gozleme 12:00 - 16:00, cukráreň 11:00 - 23:00, pool bar 10:00 - 00:00, lobby bar 08:00 - 00:00, športový bar 00:00 - 08:00, disco bar 23:00 - 01:00, detské menu, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy počas raňajok. Za poplatok: importované nápoje, rybia a´la carte reštaurácia. V reštauráciach a baroch sa vyžaduje dress code. Podrobný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:

Súkromná piesočnato - kamienková pláž sa nachádza približne 200 m od hotela. Je ocenená modrou vlajkou a dostanete sa na ňu cez plážový most. Plážový servis ako slnečníky, ležadlá, osušky, matrace a plážový bar 10:00 - 18:00 sú k dispozícii zadarmo. Snack na pláži 12:00 - 16:00. Vodné športy na pláži sú k dispozícii za poplatok.


 




Popis:
Hotelový komplex je vhodný pre náročných klientov. Môžete si tu vychutnať kvalitné služby, vynikajúcu gastronómiu, ale aj pohľad na pohorie Taurus v okolí.
 

Kalkulácia zájazdu:

Crystal Prestige Elite:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)