AQI Pegasos World

Destinácia: Turecko » Manavgat » Manavgat

****x
AQI Pegasos World
AQI Pegasos World AQI Pegasos World AQI Pegasos World
AQI Pegasos World AQI Pegasos World AQI Pegasos World






Termín: od 17.5.2024 do 25.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1329824
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82810527
Cena od: 748,08 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Popis zájazdu:

Popis zajazdu:

Bazénový svet s nekonečnou zábavou v tomto dokonalom rodinnom rezorte, ktorý sa nachádza na úpätí pláže ocenenej modrou vlajkou. Tento hotelový komplex sa nachádza v krásnej záhrade v pokojnom letovisku Sorgun.




Poloha:
Medzinárodné letisko od letoviska Side je vzdialené cca 70km. Do historického centra, ktoré je vzdialené 6km vás odvezie miestna doprava alebo taxi. Centrum mesta Manavgat je vzdialené cca 5km.

Vybavenie:
Hotel s 24hod recepciou, hlavnou reštauráciou Ambrosia, tri reštaurácie a la carte, plážový bar, lobby bar, bar s vlastnou obsluhou, a rôzne iné bary, snack bary, konferenčná miestnosť, miniklub, bazény pre deti aj dospelých, kryté bazény, aqupark, doktor, obchody, fitness.

Ubytovanie:
Hotel ponúka ubytovanie v štandardných izbách, rodinných izbách a suitách s balkónom alebo terasou, s centrálnou klimatizáciou, telefónom, sat TV, minibar (voda dopĺňaná denne), kúpeľňa, toaleta.

Stravovanie:

Stravovanie v hoteli ponúka hlavná reštaurácia, kde sa podávajú raňajky, neskoré raňajky, obedy, aj večere. V hlavnej reštaurácii je detský bufet, a polnočný snack. Hotel ponúka veľa barov, snackov v priebehu celého dňa v rámci programu all inclusive na terase, zmrzlina, lobby bar, bar pri bazene, buddha ar, plážový bar, disko bar. Vo všetkých baroch sa rozlievajú nealko a alko nápoje v rámci programu all inclusive miestnej výroby. Dovážané alko nápoje sú platené extra. Hotel má tri reštaurácie a la carte.



Pláž:
Piesočnatá pláž s kompletným plážovým servis v rámci programu all inclusive.


AQI Pegasos World   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén bazén klimatizácia trezor trezor internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub tobogán wellness, spa wellness, spa sauna turecké kúpele masáž kaderníctvo kaderníctvo salón krásy lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 70 km

Hotel 4*, ktorý leží uprostred krásnej palmovej záhrady na pobreží oceneného modrou vlajkou. Hotel je vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi so svojim veľkým aquparkom a výbornými službami.




Poloha:
Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené približne 70km, do historického centra Side je to cca 6km, a centrum mesta Manavgat je vzdialené približne 5km. Hotel leží v letovisku Side.

Vybavenie:

Hotel vás privíta veľkou recepciou s lobby barom, detskými bazénmi a bazénom pre dospelých, reštauráciou, a la carte reštauráciami, množstvom barov, snackov, SPA, kaderník, doktor, obchody, vodné športy, miniclub. Platené služby sú trezor, wifi, SPA, rôzne športy.


Ubytovanie:
Ubytovanie v hoteli je s možnosťou štandardnej izby, rodinnej izby s prístelkami, s balkónom alebom terasou. Každá izba má sat TV, kúpeľňu, toaletu, centrálnu klimatizáciu, 1xdenne fľašu vody. Za deti sú v tomto hoteli považované deti do 13r.

Stravovanie:
All inclusive program ponúka klientom raňajky, neskoré raňajky, obedy, detský bufet, večere, a polnočné občerstvenie v hlavnej reštaurácii Ambrosia. Hotel ďalej ponúka tri reštaurácie a la carte a to Tureckú, Ázijskú, Talianskú kuchyňu, s možnosťou 1x za pobyt zadarmo (nutná rezervácia vopred), veľa barov ako pri bazéne, na pláži, lobby bar, disko bar a snacky v priebehu celého dňa. Všetky nápoje sú lokálne, a vrámci programu all inclusive. Alko nápoje importované sa extra platia.

Pláž:
Hotel leží priamo na piesočnatej pláži s kompletným plážovým servisom. Tobogány sú v rámci programu all inclusive.


Popis:
Hotel 4*, ktorý leží uprostred krásnej palmovej záhrady na pobreží oceneného modrou vlajkou. Hotel je vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi so svojim veľkým aquparkom a výbornými službami.
 

Kalkulácia zájazdu:

AQI Pegasos World:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)