Özlem Garden

Destinácia: Turecko » Manavgat

***+x
Özlem Garden
Özlem Garden Özlem Garden Özlem Garden
Özlem Garden Özlem Garden Özlem Garden






Termín: od 17.5.2024 do 25.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336512
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83906542
Cena od: 610,35 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Özlem Garden   ***+x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 64 km
Hotel je vyhľadávaný hlavne kvôli svojej polohe a pokojnej atmosfére a ponúka komfortné ubytovanie bungalovového typu. Özlem znamená po turecky „túžba“. Özlem Garden je niečo ako „záhrada túžby“. Bungalovy medzi pomarančovníkmi a rozkvitnutými kríkmi dotvárajú rodinnú atmosféru tohto miesta.

Poloha:
Hotel sa nachádza v známom stredisku Side, priamo pri piesočnatej pláži. Od pláže ho delí novovytvorená pešia promenáda, ktorou sa jednoducho a zároveň veľmi príjemnou prechádzkou dostanete priamo do historického centra Side (500 m), ktoré Vás zláka svojimi romantickými uličkami plnými obchodíkov, reštaurácií, barov a samozrejme, historickými pamiatkami. Od medzinárodného letiska v Antalyi je vzdialený 64 km a necelých 7 km od Manavgatu, známeho svojimi vodopádmi.

Vybavenie:

72 bungalovov, 2- poschodová anex budova, 79 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia a terasa s výhľadom na more, bar, vonkajší bazén, detský bazén, slnečníky a ležadlá pri bazéne zadarmo, stolný tenis, hamam. Za poplatok: SPA centrum, masáže, trezor na recepcii.    


Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (25 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 10r., individuálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, WiFi, minibar (doplnenný pri príchode), balkón/terasa, detská postieľka na vyžiadanie.


Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 21:00, káva, čaj, koláčiky, zmrzlina 15:00 - 16:00, alkoholické a nealkoholické nápoje domácej produkcie 10:00 - 24:00. Za poplatok: alkoholické a nealkoholické nápoje zahraničnej produkcie podľa aktuálnej ponuky hotela, čerstvá šťava, všetky nápoje po 24:00. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:

Hotel je situovaný priamo na súkromnej piesočnatej pláži. Pozvoľný vstup do mora je vhodný pre rodiny s deťmi, neplavcov alebo menej zdatných plavcov. Ležadlá a slnečníky sú na pláži zadarmo. K dispozícii je aj plážový bar.



Popis:
Hotel je situovaný priamo na súkromnej piesočnatej pláži. Pozvoľný vstup do mora je vhodný pre rodiny s deťmi, neplavcov alebo menej zdatných plavcov. Ležadlá a slnečníky sú na pláži zadarmo. K dispozícii je aj plážový bar.
 

Kalkulácia zájazdu:

Özlem Garden:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)