Falkensteiner Hotel Park Punat

Destinácia: Chorvátsko » Krk » Punat

****x
Falkensteiner Hotel Park Punat
Falkensteiner Hotel Park Punat Falkensteiner Hotel Park Punat Falkensteiner Hotel Park Punat
Falkensteiner Hotel Park Punat Falkensteiner Hotel Park Punat Falkensteiner Hotel Park Punat








Termín: od 18.5.2024 do 25.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1328889
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 82846540
Cena od: 714,00 €
+ príplatky od: 18,20 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Falkensteiner Hotel Park Punat   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program večerný program tobogán parkovisko stolný tenis bazén morská voda masáž kaderníctvo nechtové štúdio minigolf bicykle domáce zviera TV doprava na pláž detský bazén detské animácie detské ihrisko vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 100 m
Popis:
Situovaný priamo pri plážovej promenáde, v centre mestečka Punat, 200 m od najbližšej pláže, ďalšie pekné štrkové pláže 400 m - dostupné hotelovým transferom. Nákupné možnosti 100m.

Vybavenie:
Hotelový komplex situovaný v upravenej záhrade má dve budovy, recepciu s 24 hodinovou službou, reštauráciu,  kaviareň s výhľadom na more, vonkajší bazén so sladkou vodou a detský bazén so šmýkačkou, pri bazéne terasa s ležadlami a slnečníkmi, dva tobogány, stolný tenis, minigolf, detské ihrisko. Hotelové služby za poplatok: kaderníctvo, masáže, manikúra. Animácie a celodenný program pre deti i dospelých, večerné show, živá hudba. Wifi a parkovanie zdarma. Požičovňa bicyklov a vodné športy na pláži za poplatok. Pes v hlavnej sezóne nie je povolený (len do 15.6. a po 17.9.).

Ubytovanie:
Vybavenie všetkých typov izieb: LCD TV, klimatizácia, trezor, wifi, telefón , kúpeľňa s vaňou, resp. sprchou a WC, sušič na vlasy, kvalitná kozmetika, toaletný stolík, papuče. Izby: 2+0 Active - pre jednu dospelú osobu, balkón podľa dostupnosti, 18m2. Izba je zariadená pre fitness a jogu. 2+1 Comfort - pre 2 dospelé osoby a dieťa do 6 rokov, 20m2 2+0 Comfort s balkónom - pre 2 dospelé osoby, 20m2 2+2 Rodinná izba Comfort - pre 2 dospelé osoby a dve deti do 12 rokov, izba s manželskou posteľou, samostatná izba s gaučom pre dve deti, 33m2 2+2 Rodinná izba Superior  - pre 2 dospelé osoby a dve deti do 12 rokov, izba s manželskou posteľou, samostatná izba s gaučom pre dve deti, 33m2

Stravovanie:
Polpenzia - lokálna kuchyňa založená na taliansko-chorvátskych receptúrach s bohatými raňajkami a večerami formou bufetov, tematické bufetové večery, nápoje počas jedla zahrnuté v cene (miestne pivo a víno, voda, nealko nápoje, káva, čaj), uvítací drink. Obedy za doplatok, dieťa do 6 rokov má obedy grátis.

Poznámka:
Deti do 6 rokov zdarma.


Popis:
Kaviareň s výhľadom na more, vonkajší bazén so sladkou vodou a detský bazén so šmýkačkou, pri bazéne terasa s ležadlami a slnečníkmi, dva tobogány, stolný tenis, minigolf, detské ihrisko.
 

Kalkulácia zájazdu:

Falkensteiner Hotel Park Punat:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)