Ville Imperial

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Vodice

***xx
Ville Imperial
Ville Imperial Ville Imperial Ville Imperial
Ville Imperial Ville Imperial Ville Imperial







Termín: od 14.8.2024 do 21.8.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1328890
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 82599139
Cena od: 679,00 €
+ príplatky od: 18,20 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Ville Imperial   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum tobogán parkovisko bazén vyhrievaný tenis stolný tenis bazén morská voda sauna masáž konferenčná sála potápačské centrum kaderníctvo minigolf bicykle domáce zviera TV detský bazén detské ihrisko štrková pláž betónové platne plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Od centra: 1000 m
Popis:
Situované v borovicovom háji pri hoteli Imperial,  1 km od centra mesta Vodice. Pláž je priamo pred hotelom cca 500 m dlhá, štrkovo piesková s pozvoľným vstupom do mora a s betónovými platňami. Vily  cca 100 m od pláže.

Vybavenie:
Ubytovanie je v depandansoch hotela Imperial. Tvorí ich 5 poschodových viliek, každá má izby pre 2  osoby. V hoteli Imperial je k dispozícii hotelová klimatizovaná reštaurácia, ďalšia reštaurácia s barom, reštaurácia á la carte, aperitív bar, TV miestnosť, kongresové sály, predajňa so suvenírmi, v letných mesiacoch piváreň na terase na prízemí hotela, hudobné a zábavné večery na terase hotelovej reštaurácie. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén s morskou vodou, terasou a snack barom s občerstvením, detský bazén,   saunu, fitnes, masážne štúdio, kadernícky salón. Pre deti je tu detské ihrisko. Na pláži snack bar a kokteil bar. K dispozícii sú ležadlá a slnečníky za poplatok. Športové vyžitie: tenisové kurty, minigolf, stolný tenis, vodné športy. Priamo v hoteli je požičovňa bicyklov, hotel je zaradený do európskeho reťazca hotelov vhodného pre cyklistov. V blízkosti hotela sa nachádza potápačský klub so školou potápania.

Ubytovanie:
Vily Imperial : izby 2+0 klimatizácia, balkón, kúpeľňa s WC, SAT TV,  sejf, wifi, minibar, sušiak na bielizeň. Výhľad na park.

Stravovanie:
Polpenzia formou bohatých bufetových stolov v hoteli Imperial. Raňajky v cene, večere za doplatok.

Poznámka:
Parkovanie cca 6€ Pes 20€ / noc


Popis:
V hoteli Imperial je k dispozícii hotelová klimatizovaná reštaurácia, ďalšia reštaurácia s barom, reštaurácia á la carte, aperitív bar, TV miestnosť, kongresové sály, predajňa so suvenírmi, v letných mesiacoch piváreň na terase na prízemí hotela, hudobné a zábavné večery na terase hotelovej reštaurácie. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén s morskou vodou, terasou a snack barom s občerstvením, detský bazén,   saunu, fitnes, masážne štúdio, kadernícky salón. Pre deti je tu detské ihrisko.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ville Imperial:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)