Riu Palace Zanzibar

Destinácia: Tanzánia » Zanzibar » Kendwa

*****
Riu Palace Zanzibar
Riu Palace Zanzibar Riu Palace Zanzibar Riu Palace Zanzibar
Riu Palace Zanzibar Riu Palace Zanzibar Riu Palace Zanzibar
















Termín: od 21.5.2024 do 30.5.2024 - 10/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1302240
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79208461
Cena od: 2 209,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Potápanie, Adults only


Riu Palace Zanzibar   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum detský kútik tenis stolný tenis wellness, spa sauna volejbal masáž biliard šnorchlovanie windsurfing, surf potápačské centrum kajak, kanoe kitesurfing diskotéka bicykle aqua aerobic, gym lekárska služba nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV jóga detský bazén babysitting piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od letiště: 65 km
Popis:
v apríli 2013 otvorený hotelový rezort so 100 izbami umiestnenými v poschodových pavilónoch, obklopených tropickou záhradou sa nachádza cca 60 min jazdy od letiska v letovisku Kendwa. Hotel je vhodný pre náročných klientov.

Vybavenie:
vzdušna hala s recepciou, 4 reštaurácie, 3 bary, cigar & shisha lounge, veľký sladkovodný bazén s oddelenou detskou časťou, WiFi, detský kútik, obchod, zmenáreň, ležadlá a slnečníky pri bazéne i na pláži, za poplatok: stráženie detí, masáže a kúpele, sauna, práčovňa , lekár na telefóne.

Pláž:
biela piesočná pláž priamo pri hoteli. Ležadlá, slnečníky a osušky zdarma.

Zábava a šport:
animačné programy, disco, biliard, knižnica, stolové hry, stolný tenis, tenisové kurty, fitnes (osobný tréner za poplatok), bicykle, kajaky, plážový volejbal, vodná gymnastika, yoga, prehliadky hotelovej botanickej záhrady s AJ hovoriacim sprievodcom, za poplatok: kite surfing, windsurfing (s inštruktorom), rybárčenie, plavby typickými plachetnicami, výlety za šnorchlovaním, potápanie, potápačské lekcie PADI.

Stravovanie:
All Inclusive zahŕňa: raňajky, obed a večere v hlavnej reštaurácii, nealko nápoje, miestne víno, miestne pivo, džúsy, voda, čaj, káva, snacky počas dňa, kokteily, miestne pivo, miestne víno, džúsy, voda, čaj a káva od 10:00 do 24:00. Možnosť večere v dvoch Á la carte reštauráciach (orientálna a africká) za poplatok - nutná rezervácia vopred.

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s WC a bidetom, sušič vlasov, župan, individuálne nastaviteľná klimatizácia, stropný ventilátor, moskytiéra, SAT-TV, DVD, telefón, elektronický trezor, WLan pripojenie na internet, budík, minibar (pre hostí s polpenziou za príplatok), príslušenstvo k príprave kávy a čaju, dáždniky, balkón alebo terasa s výhľadom na more.

Poznámka:
V základnej cene izby Junior Suite Standard. Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - Junior Suite Grande. Hotel je od 01.11.2018 už len pre dospelé osoby nad 18 rokov (adults only), nie je v ňom možné ubytovať deti.

Web hotela:
 


Popis:
Rezort s izbami umiestnenými v poschodových pavilónoch, obklopených tropickou záhradou. Je vhodný pre náročných klientov. Hotel má vlastnú botanickú záhradu. Hotel prijíma len dospelú klientelu.
 

Kalkulácia zájazdu:

Riu Palace Zanzibar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)