The Royal Scots Club

Destinácia: Veľká Británia » Škótsko » Edinburgh

***xx
The Royal Scots Club
The Royal Scots Club The Royal Scots Club The Royal Scots Club
The Royal Scots Club The Royal Scots Club The Royal Scots Club






Termín: od 7.5.2024 do 12.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1337386
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky
Kód termínu: 84290553
Cena od: 1 305,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


The Royal Scots Club   ***xx      Zobrazit podrobnosti
internet, WiFi konferenčná sála TV

Poloha:
Royal Scots Club je umiestnený v samom srdci historického nového mesta Edinburghu. Ponúka vrelé privítanie Škótska a okúzľujúce interiéry. Táto populárna nehnuteľnosť bola postavená v roku 1919 ako pocta pre tých, ktorí padli v prvej svetovej vojne. Hotel je ideálny pre voľnočasových dovolenkárov ako aj pre biznis cestujúcich. Je ideálnym miestom pre svadby, konferencie, súkromné stolovanie. V hoteli na vás čaká priateľský personál a výborné služby. Hotel sa nachádza v pešej vzdialenosti od mnohých atrakcií, hotel je dokonale umiestnený na návštevy škótskeho parlamentu, hradu Edinburgh, Národnej galérie a Holyrood domu. Hotel sa od stanice Waverley (Waverley Bridge) nachádza 12 min. peši.

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, všetky izby sú dostupné výťahom, bezplatné Wi-Fi pripojenie, široká škála zasadacích miestnosti a konferenčných priestorov, plné obchodné služby, hotel možno zarezervovať pre malé a intímne svadby alebo aj pre väčšia svadby s počtom až do 200 hostí.   

Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prístelok. Royal Scots Club ponúka 24 izieb individuálne navrhnutých a zariadených v tradičnom štýle na špičkovej úrovni. Všetky izby ponúkajú moderné vybavenie, mnohé z nich majú krásny výhľad na strechy historického mesta Edinburghu, alebo na záhrady.Všetky izby sú en-suite (privátne), majú telefón, luxusné Molton Brown toaletné potreby, TV, príslušenstvo na prípravu čaju. Bezplatné Wi-Fi pripojenie je k dispozícii v celom Royal Scots Club.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky. Stravovanie v hoteli The Royal Scots Club je zážitok ako žiadny iný. Hostia si môžu vychutnať tradičné škótske menu doplnené o rad jednotlivých archívnych whisky a personalizované služby spolu s nádherným výhľadom. Nachádzajú sa tu priestory, ktoré vyhovujú na rôzne príležitosti, od intímnych stretnutí až po formálne večere.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do mesta a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program:
Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program:
1.deň - Prílet do Edinburghu. Transfer do mesta na stanicu Waverley station. Následne peši do hotela. Individuálny program podľa času príletu.
2.deň - Prehliadka mesta: Holyroodhouse, Scottish Parliament Building, Národné múzeum, The Greyfriars Bobby, Edinburgh Castle, monumet Scott a George Street.
3.deň - Prehliadka mesta: Výstup na Artušovo sedlo, pamätník Nelsona, nákupy na Multrees Walk, záhrady na Princes street. West End Village a Národná Galéria.
4.deň - Prehliadla mesta: Neopakovateľná atmosféra na Grass Market, Camera Obscura. Prežite „The Scotch Whisky Experience“ a zvyšok dňa môžete prežiť v Ocean Terminal.
5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer zo stanice Waverley station na letisko. Odlet z Edinburghu. V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky a príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do mesta a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, vstupy (múzeá a pamiatky)

Orientačné ceny vstupov:
Palace of Holyroodhouse – 11 L, Edinburgh Castle - 16,50 L, Camera Obscura & World of Illusions - 13.95 L, The Scotch Whisky Experience - SILVER TOUR 14 L, GOLD TOUR 24,50 L , PLATINUM TOUR 30 L, Hrad Stirling - 14 L


Popis:
Royal Scots Club je umiestnený v samom srdci historického nového mesta Edinburghu. Ponúka vrelé privítanie Škótska a okúzľujúce interiéry. Táto populárna nehnuteľnosť bola postavená v roku 1919 ako pocta pre tých, ktorí padli v prvej svetovej vojne. Hotel je ideálny pre voľnočasových dovolenkárov ako aj pre biznis cestujúcich. Je ideálnym miestom pre svadby, konferencie, súkromné stolovanie.
 

Kalkulácia zájazdu:

The Royal Scots Club:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)