Plamena Palace

Destinácia: Bulharsko » Primorsko » Primorsko

****x
Plamena Palace
Plamena Palace Plamena Palace Plamena Palace
Plamena Palace Plamena Palace Plamena Palace





Termín: od 20.6.2024 do 27.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1225916
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky
Kód termínu: 80529773
Cena od: 390,00 €
+ príplatky od: 195,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Plamena Palace   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi miniklub tobogán parkovisko tenis stolný tenis sauna masáž biliard minigolf gril, ohnisko TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 200 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 60 km


ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 14,05- BTS 14,55  Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Štvrtky KSC 10,35- BOJ 13,10,  BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov). 


Popis, poloha: Obľúbený a štýlový hotel s príjemnou atmosférou  sa nachádza  200  metrov od severnej pláže, v pokojnom prostredí. Od centra letoviska kde nájdete množstvo obchodíkov, reštaurácií je vzdialený 500 metrov. K vybaveniu hotela patrí vstupná hala s recepciou, reštaurácia s terasou,  lobby bar, bar pri bazéne,  grill, wi-fi  pripojenie zdarma,  vonkajší bazén s detskou časťou a šmykľavkou , kde slnečníky a ležadlá sú zdarma. K dispozícii sú detský klub, detské ihrisko, kúpeľné centrum, biliard, stolný tenis, minigolf, tenisový kurt, sauna, masáže, parkovanie, trezor na recepcii za poplatok. 

Ubytovanie: Ubytovanie v 2- lôžkových izbách s možnosťou 2 prísteliek. Každá izba má klimatizáciu, chladničku,  TV/SAT, balkón a vlast¬nú kúpeľňu so sušičom vlasou a s WC. 

Stravovanie: V cene sú bohaté raňajky podávané formou bufetu v hotelovej reštaurácii. Možnosť ďalšieho stravovania a la carte v hotelovej reštaurácii ktorá pripravuje špeciality bulharskej medzinárodnej kuchyne za prijateľné ceny.


Pláž: 200 metrov vzdialená severná, priestranná a dlhá piesočná pláž s čistou vodou, niekedy vhodná aj pre vyznávačov morských vĺn. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž  poskytuje množstvo športového vyžitia. Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie:  Hotel Plamena Palace patrí  k najlepším hotelom v Primorsku. Za kvalitu svojich služieb získal viacero ocenení. Nachádza sa v pokojnej časti letoviska. Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ideálny pre rodinnú dovolenku. 

 


Popis:
Hotel Plamena Palace patrí  k najlepším hotelom v Primorsku. Za kvalitu svojich služieb získal viacero ocenení. Nachádza sa v pokojnej časti letoviska. Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ideálny pre rodinnú dovolenku.  

 
 

Kalkulácia zájazdu:

Plamena Palace:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)