Primorsko DeL Sol

Destinácia: Bulharsko » Primorsko » Primorsko

*****
Primorsko DeL Sol
Primorsko DeL Sol Primorsko DeL Sol Primorsko DeL Sol
Primorsko DeL Sol Primorsko DeL Sol Primorsko DeL Sol


Termín: od 20.6.2024 do 27.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312937
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80146976
Cena od: 375,00 €
+ príplatky od: 195,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Primorsko Del Sol   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub stolný tenis wellness, spa sauna masáž konferenčná sála biliard vodné bicykle jacuzzi, vírivka herňa TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 400 m
Od letiště: 70 km

CENY SÚ PLATNÉ DO 28.02. 2024


ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 14,05- BTS 14,55  Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Štvrtky KSC 10,35- BOJ 13,10,  BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov). 


  Popis, poloha:

Hotel  sa nachádza 200 metrov od severnej pláže.  Centrum letoviska je vzdialené 400 m od hotela. V  centre letoviska  a v okolí hotela  nájdete množstvo barov, reštaurácii či obchodíkov. K vybaveniu hotela patrí vstupná hala s posedením a recepciou,  hlavná reštaurácia s letnou terasou, lobby bar, bar pri bazéne, Wi-fi  pripojenie zdarma, vonkajší bazén s detskou časťou, kde slnečníky a ležadlá sú zdarma. K dispozícii sú zmenáreň, nočný klub, detské ihrisko, miniklub, animačné programy pre deti a dospelých, posilňovňa   Za poplatok sú  kúpeľné centrum, parkovanie, biliard, sauna masáže. 400 metrov od hotela sa nachádza vodný park.

Ubytovanie:

 Ubytovanie v 2 lôžkových izbách  možnosťou 2  prísteliek. Každá izba má klimatizáciu, chladničku,  TV/SAT, balkón a vlast¬nú kúpeľňu so sušičom vlasov a s WC, trezor za poplatok, Wi-Fi(zdarma).

Stravovanie:

 Stravovanie formou all inclusive, raňajky, obedy, večere formou bohatého a rozmanitého bufetu. Počas dňa ľahké občerstvenie pizza, toasty, sendviče, zákusky, ovocie. V rámci all inclusive neobmedzená konzumácia nealkoholických a alkoholických nápojov a kokteilov miestnej produkcie od popredných bulharských výrobcov od 10:00 do 23:00. Podrobnejší rozpis programu all inclusive dostanete v hoteli.


Pláž:

200 metrov vzdialená severná, priestranná a dlhá piesočná pláž s čistou vodou, niekedy vhodná aj pre vyznávačov morských vĺn. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž  poskytuje množstvo športového vyžitia. Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie: 

 Hotel Primorsko Del Sol patrí k tradičným a populárnym hotelom v Primorsku.  Poskytuje kvalitné služby all inclusive a je vhodný pre všetky vekové kategórie klientov.


Popis:
Hotel Primorsko Del Sol patrí k tradičným a populárnym hotelom v Primorsku.  Poskytuje kvalitné služby all inclusive a je vhodný pre všetky vekové kategórie klientov.
 

Kalkulácia zájazdu:

Primorsko Del Sol:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)