Marvel

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Marvel
Marvel Marvel

Termín: od 18.6.2024 do 25.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1319350
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83693201
Cena od: 660,00 €
+ príplatky od: 270,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Marvel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub bazén vnútorný wellness, spa kaderníctvo kozmetický salón TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 60 m
Od letiště: 35 km

Popis a poloha:
Moderný hotel je situovaný na severnej časti pláže Sunny Beach v blízkosti mora v druhej línii od pláže s pozvoľným vstupom. Piesočnatá pláž leží vo vzdialenosti len 60 m od hotela. Hotel leží len 35 km od letiska v Burgase, autobusom, ktorého zastávka je kúsok od hotela, sa dostanete do starobylých miest Nessebar a Sveti Vlas. Pri jazde turistickým vláčikom si v pokoji môžte prezrieť celé letovisko. Obchody, reštaurácie a diskotéky sa nachádzajú neďaleko hotela.


Vybavenie hotela:

recepcia s trezorom (za poplatok), WiFi vo vstupnej hale (zdarma), zmenáreň, reštaurácia, lobby bar, bar pri bazéne, snack bar, vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti, detský klub 4 - 12 rokov, minidisco, animácie pre deti a dospelých, vodné športy na pláži (za poplatok), minidisco, animácie pre deti a dospelých, vodné športy na pláži (za poplatok), vnútorný bazén, slnečníky a ležadlá pri bazéne (zdarma), posilňovňa (zdarma), kaderníctvo a kozmetika (obe za poplatok), wellness centrum (za poplatok).

Ubytovanie:
V jeho ponuke sú priestranné klimatizované izby 2+1 alebo štúdio 2+2 so satelitnou TV. Dvojlôžkové izby, možnosť jednej prístelky alebo štúdio s možnosťou dvoch prísteliek, jednolôžkové izby, klimatizácia, WiFi, telefón, TV/SAT, minichladnička, trezor (zdarma), vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy balkón.

Stravovanie:
All inclusive: raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov, neskoré raňajky, miestne nealkoholické nápoje, džús, voda (7.30 – 23.00), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, víno, kokteily, káva a i. (11.00 - 23.00), občerstvenie vo forme snackov (14.00 – 17.00), zmrzlina (14.00 – 17.00), detské a vegetariánske menu počas obedov a večerí.


Popis:
Moderný hotel je situovaný v severnej časti letoviska, v blízkosti mora v druhej línii od pláže s pozvoľným vstupom. Vvonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti, detský klub, detské a vegetariánske menu počas obedov a večerí.
 

Dostupné výlety:


Kalkulácia zájazdu:

Marvel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)