Riva Park

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Riva Park
Riva Park Riva Park Riva Park
Riva Park Riva Park Riva Park





Termín: od 20.6.2024 do 27.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1225924
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80742003
Cena od: 544,00 €
+ príplatky od: 195,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Riva Park   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program detský kútik parkovisko aerobik bazén morská voda vodné bicykle TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 150 m
Od centra: 250 m
Od letiště: 20 km


ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 14,05- BTS 14,55  Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Štvrtky KSC 10,35- BOJ 13,10,  BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov). 


Popis, poloha: Hotel Riva Park je ubytovacia 4* časť hotela Riva s vyšším štandardom izieb. Všetky ďalšie služby zdieľa s hotelom Riva. Nachádza sa v centrálnej časti letoviska v blízkosti rušného centra s množstvom obchodov, reštaurácii, kaviarni a barov. Hotel je situovaný  v nádhernej záhrade s množstvom stredomorskej zelene. K dispozícii v hoteli sú moderná  vstupná hala s recepciou, reštaurácia, lobby bar, snack bar,  bezplatné WI-FI pripojenie v celom hoteli, 2 vonkajšie bazény, z toho jeden so slanou vodou, 1 detský bazén,(ležadlá a slnečníky pri bazénoch zdarma) detské ihrisko, detský klub a animácie, animácie pre dospelých.

Ubytovanie: V 4* 2-lôžkových superior izbách s klimatizáciou a s možnosťou 2 prísteliek, ktoré sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, telefónom, TV, chladničkou a balkónom. K dispozícii je wi-fi pripojenie zdarma.

Stravovanie: Stravovanie formou all inclusive, raňajky, obedy, večere formou bohatého a rozmanitého bufetu. Počas dňa ľahké občerstvenie hranolky, pizza, toasty, sendviče, zákusky, ovocie- 11:00-17:00,  zmrzlina- 15:00-17:00, káva, čaj, minerálna voda, nealkoholické nápoje- 07:30-22:30). V rámci all inclusive neobmedzená konzumácia nealkoholických a alkoholických nápojov a kokteilov miestnej produkcie od popredných bulharských výrobcov od 11:00 do 22:30. Podrobnejší rozpis programu all inclusive dostanete v hoteli.

Pláž: Nádherná široká, piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza 150 m. od hotela. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž poskytuje široký výber vodných športov, športových aktivít a plážových atrakcií (za poplatok). Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.
 
Naše hodnotenie: Príjemný hotel za výbornú cenu, blízko pláže v obľúbenom stredisku, s milým personálom a chutnou stravou vhodný pre klientov všetkých vekových kategórií, ako aj pre rodiny s deťmi.


Popis:
Príjemný hotel za výbornú cenu, blízko pláže v obľúbenom stredisku, s milým personálom a chutnou stravou vhodný pre klientov všetkých vekových kategórií, ako aj pre rodiny s deťmi.
 

Kalkulácia zájazdu:

Riva Park:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)