Gran Castillo Tagoro Family and Fun

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Playa Blanca

*****
Gran Castillo Tagoro Family and Fun
Gran Castillo Tagoro Family and Fun Gran Castillo Tagoro Family and Fun Gran Castillo Tagoro Family and Fun
Gran Castillo Tagoro Family and Fun Gran Castillo Tagoro Family and Fun Gran Castillo Tagoro Family and Fun





Termín: od 3.10.2024 do 10.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1292593
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 80301863
Cena od: 1 003,50 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Gran Castillo Tagoro Family and Fun   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán parkovisko bazén vyhrievaný wellness, spa volejbal TV detský bazén detské animácie detské ihrisko kamenistá pláž
Od pláže: 0 m
Od centra: 3 km
Od letiště: 30 km
 Gran Castillo je skvelou voľbou pre všetky kategórie, najmä pre rodiny s deťmi, ktorí preferujú kvalitné služby, pekné prostredie a miesta, kde bude vašou jedinou úlohou naplno si užívať voľné chvíle.

Poloha:
Gran Castillo je situovaný v pokojnej časti strediska Playa Blanca, v južnej časti ostrova Lanzarote. Nachádza sa priamo pri pobrežnej promenáde a pri  kamenistej pláži. Najbližšie reštaurácie, bary a nákupné možnosti nájdete v okolí hotela, no centrum je vzdialené necelé 3 km od hotela. Hotel sa nachádza 30 km od letiska.

Vybavenie:
Vtupná hala s recepciou, lobby, bufetová hotelová reštaurácia, tématické reštaurácie (nutná rezervácia), snack bar, lounge bar, sports bar, 6 vonkajších bazénov (4 z toho v zimných mesiacoch vyhrievané), detský bazén, vodný park Castleland so šmykľavkami a atrakciami, zóna pre dospelých, Vitanova Spa a Wellness (za poplatok), plážové osušky (za depozit), WI-FI pripojenie zdarma, 5D kino, fitness, multifunkčné ihrisko, volejbalové ihrisko, detské ihrisko, detský klub, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, požičovňa áut, parkovisko.

Ubytovanie:
K dispozícii sú dvojlôžkové izby (pohovka ako prístelka pre 2 deti), rodinné izby (oddelená spálňa a obývacia časť s pohovkou pre 2 deti) a junior suity oddelená spálňa a obývacia časť s pohovkou pre 2 deti).  Všetky izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC a sušičom vlasov, klimatizáciou, TV, WI-FI pripojením, minichladničkou, trezorom, balkónom alebo terasou. 

Stravovanie:
All Inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej bufetovej reštaurácii v hlavnej budove.  Ľahké občerstvenie,  zákusok, Čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
Pláž Las Coloradas so zmiešanou plážou je priamo pri hoteli (dostanete sa tam cez pobrežnú promenádu) a necelé 2 km pešej chôdze od hotela sa začína sústava pekných piesočnatých pláži Playas de Papagayo.


Popis:
Nachádza sa priamo pri pobrežnej promenáde a pri  kamenistej pláži. Najbližšie reštaurácie, bary a nákupné možnosti nájdete v okolí hotela, no centrum je vzdialené necelé 3 km od hotela. K dispozícii vodný park Castleland so šmykľavkami a atrakciami, zóna pre dospelých, Vitanova Spa a Wellness.
 

Kalkulácia zájazdu:

Gran Castillo Tagoro Family and Fun:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)