Hotel a depandansy Mediterraneo

Destinácia: Taliansko » Kampánia (Neapol)

***xx
Hotel a depandansy Mediterraneo
Hotel a depandansy Mediterraneo Hotel a depandansy Mediterraneo Hotel a depandansy Mediterraneo
Hotel a depandansy Mediterraneo Hotel a depandansy Mediterraneo Hotel a depandansy Mediterraneo




Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1280249
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82285907
Cena od: 799,00 €
+ príplatky od: 190,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Hotel a depandansy Mediterraneo   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia internet, WiFi večerný program parkovisko bazén vnútorný wellness, spa TV bazén termálny doprava na pláž detské ihrisko
Od pláže: 2 km
Od centra: 2 km
Popis:
hotelový komplex, zložený z niekoľkých budov, sa nachádza v kľudnej časti mesta Forio, v nádhernej rozľahlej záhrade plnej vzácnych exotických a subtropických rastlín. K pláži Citara a k známemu termálnemu parku, Poseidonove záhrady, sa dostanete príjemnou prechádzkou alebo možete využiť k odvozu na pláž hotelový shuttle bus v hlavnej sezóne zdarma (k dispozícií od 01.06. do 15.10.).

Vzdialenosti:
od mora: cca 1 500 m od centra: cca 2 000 m autobusová zastávka: pri hoteli

Vybavenie a služby:
recepcia, reštaurácia, snack bar, piano bar, Wi-Fi, rozľahlá záhrada, detské mini ihrisko, spoločenská miestnosť, vlastné termálne kúpele, dva vonkajšie bazény s termálnou vodou, vnútorný bazén s termálnou vodou, Kneipp bazén (bazény majú rozdielnu teplotu od 26°C do 38°C), rozľahlá slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, parkovisko. Jedenkrát týždenne galavečer so živou hudbou.

Ubytovanie:
izby v hoteli: veľmi pekné dvojlôžkové izby s možnosťou jednej resp. dvoch prísteliek, sprcha s WC, fén, telefón, TV, klimatizácia (za príplatok), väčšina s balkónom resp. s terasou. Možnosť izieb Superior s klimatizáciou (za príplatok). Hotelové izby sa nachádzajú vo viacerých budovách v záhrade v blízkosti bazénov, do cca 300 m od recepcie.
izby v depandansoch: dvojlôžkové izby možnosťou jednej resp. dvoch prísteliek, sprcha s WC, TV, väčšina s balkónom resp. s terasou, vo viacerých budovách do cca 350 m od bazénov, výnimočne aj za komplexom do cca 800 m od bazénov. Možnosť izieb Superior (za príplatok). Klienti ubytovaní v depandansoch, hoci sú nižšej kategórie ako hotel, môžu využívať všetky služby hotela Mediterraneo.

Tip:
okruh ostrovom ISCHIA, vykopávky POMPEJE a sopka VESUV, NEAPOL, pobrežie (POSITANO, AMALFI, RAVELLO), ostrov CAPRI,CASERTA a HERCULANEUM

Stravovanie:
v hotelovej reštaurácii formou polpenzie; raňajky – bufet, večere servírované – výber z menu a šalátový bufet.

Zľavy:
Zľava SENIOR 55+: -3%/osoba. Zľava verný klient: -3%/osoba.

Poznámky:
Autobusová doprava je prevádzkovaná v spolupráci s českými cestovnými kanceláriami s odchodom z Brna resp. Zlína (len termín 28.06.-07.07.2024). Ostatné termíny na vyžiadanie z Prahy resp. Plzne.
Možné odlety aj z Budapešti a Krakowa (na vyžiadanie).


Popis:
Jedenkrát týždenne galavečer so živou hudbou. K pláži Citara a k známemu termálnemu parku, Poseidonove záhrady, sa dostanete príjemnou prechádzkou alebo možete využiť k odvozu na pláž hotelový shuttle bus v hlavnej sezóne zdarma.

 

Kalkulácia zájazdu:

Hotel a depandansy Mediterraneo:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)