Diamonds Mapenzi Beach

Destinácia: Tanzánia » Zanzibar » Pwani Mchangani

****x
Diamonds Mapenzi Beach
Diamonds Mapenzi Beach Diamonds Mapenzi Beach Diamonds Mapenzi Beach
Diamonds Mapenzi Beach Diamonds Mapenzi Beach Diamonds Mapenzi Beach








Termín: od 16.11.2024 do 1.12.2024 - 16/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1302165
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83856117
Cena od: 2 999,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Potápanie


Diamonds Mapenzi Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program tenis stolný tenis aerobik wellness, spa volejbal futbal masáž konferenčná sála biliard windsurfing, surf potápačské centrum katamarán diskotéka šípky aqua aerobic, gym lekárska služba nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 45 km
Popis:
veľmi obľúbený hotelový rezort s 87 izbami umiestnenými v bungalovoch postavených v africkom štýle leží v krásnej tropickej záhrade, cca 50 minút jazdy od letiska.

Vybavenie:
3 reštaurácie, 3 bary, veľký bazén, obchody, zmenáreň, internet, business centrum, televízna miestnosť so SAT TV, za poplatok: masáže a kúpele, práčovňa, lekár na telefón, Wi-Fi pripojenie pri recepcii zdarma.

Pláž:
piesočná pláž pri hoteli s výskytom koralov ďalej v mori. Vstup do mora bez problémov, ďalej odporúčame obuv do vody.

Zábava a šport:
vodný aerobic, volejbal, plážový volejbal a futbal, šípky, biliard, stolný tenis, tenisový kurt (neosvetlený), knižnica, stolové hry, animačné programy, za poplatok: centrum vodných športov (potápanie, windsurfing, katamarány, plachtenie, rybárčenie), turistické centrum s ponukou výletov.

Stravovanie:
All Inclusive; zahŕňa nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje miestnej výroby, pivo, víno od 10:00 do 24:00, snacky počas dňa, slnečníky a ležadlá pri bazéne i na pláži, požičanie osušiek na pláži, denné cvičenie (aerobic, stretching, vodný aerobic), neprofesionálne vybavenie na windsurfing, kanoe, plážový volejbal, futbal, knižnicu, stolný tenis, disco, animačné programy. Ostatné športy za poplatok.

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s WC, sušič vlasov, individuálne nastaviteľná klimatizácia, trezor, stropný ventilátor, moskytiéra, minibar, telefón, príslušenstvo k príprave kávy a čaju, balkón alebo terasa.

Poznámka:
V základnej cene izba Superior. Možnosť ubytovania priamo na pláži v Beach Villa za príplatok. Maximálna obsadenosť izby je 2 dospelí a 2 deti. (Detská cena platí pre 1. dieťa vo veku do 12 rokov.)


Popis:
Veľmi obľúbený hotelový rezort v bungalovoch postavených v africkom štýle leží v krásnej tropickej záhrade. Upozorňujeme, koralov ďalej v mori - vstup do mora bez problémov, ďalej odporúčame obuv do vody.
 

Kalkulácia zájazdu:

Diamonds Mapenzi Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)